Memoires Willem Oltmans: Memoires 1989-A - Willem Oltmans

  Willem OltmansMemoires Willem Oltmans: Memoires 1989-A

  25.-
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Memoires Willem Oltmans: Memoires 1989-A - Willem Oltmans

  22 januari 1989 Ik heb weer eens iets vreselijks gehoord. Herman von der Dunk vertelde me telefonisch dat toen hij in NRC Handelsblad een positief artikel schreef over mijn Memoires, oud-ambassadeur H.N. Boon hem onmiddellijk een brandbrief had gezonden hoe hij in hemelsnaam een positief stuk over mij kon schrijven, want ik was eigenlijk een schurk. Herman antwoordde nooit op "men zegt" af te gaan en vroeg Boon hoe hij dacht dit te kunnen bewijzen. Boon had Zaken doen van mij gelezen en weggeven, maar hij zou een nieuw exemplaar kopen en had dit vervolgens aan Von der Dunk gestuurd. Intussen zond Boon deze correspondentie ook aan Ronald Gase. Waarom?
  lees meer

  Specificaties