Melitta Purista F230-101 koffiemachine, Zilver
 • betaal later

  MelittaPurista F230-101 koffiemachine

  399.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Melitta Purista F230-101 koffiemachine

  Met deze Melitta Purista koffiemachine maak jij eenvoudig echt lekkere koffie.  De Purista® is een van de smalste volautomatische koffiemachines (slechts 20 cm) ter wereld. Zelfs het beste ontwerp kan echter pas imponeren als het gepaard gaat met uitstekende eigenschappen. En dat is duidelijk zo bij de Purista®, met zijn moderne frontpaneel, grote geïntegreerde knoppen en grote draaiknop voor eenvoudige bediening. Het nieuw ontworpen lekbakje is voorzien van een druprooster in roestvrij staal en gemaakt van kwaliteitsvol, krasbestendig plastic. Weet jij wat je lekker vindt? Programmeer je favoriete koffiesterkte en hoeveelheid op eenvoudige wijze. Daarna hoeft je alleen nog maar op de favoriete koffieknop te drukken. De rest wordt gedaan door uw volautomatische espressomachine.

  Dankzij het LED-kleurendisplay met rode symbolen is de koffiemachine eenvoudig te bedienen.  En  met de Melitta Purist koffiemachine kun je koffie zetten in alle rust dankzij de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is. En met de in hoogte vestellbare 2 afzonderlijke pijpjes kun je, je  favoriete drank bereiden zonder je kopje te verplaatsen en is er voor de wat hogere kop ook nog plaats genoeg.

  Pro Aqua filtertechnologie
  Als je een Melitta Pro Aqua waterfilter gebruikt, smaakt je koffie nog beter. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van jouw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem. (Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

  Automatische reiniging en ontkalking
  Alles begint met een goede communicatie. Uw volautomatische koffiemachine laat je via het display weten wanneer het tijd is voor een reinigings- of ontkalkingsbeurt.
  lees meer

  Specificaties

  Auto ontkalkingssysteemWarmhoudplaat kopjesGarantie