Melitta Epour 1024-12 koffiezetapparaat, Zwart, Goud
 • -9%
 • 20.- cashback

  Melitta Epour 1024-12 koffiezetapparaat

  199.-je bespaart 20.95
  219.95adviesprijs
  Nu met 20.- cashback

  Nu met 20.- cashback

  Op deze Melitta machine. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar https://promo.deskservices.nl/nl-nl/22-0012- en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Melitta Epour 1024-12 koffiezetapparaat

  Geniet van heerlijke koffie bij zowel kleine als grote hoeveelheden koffie. De Melitta Epour zorgt voor een intensievere, maar minder bittere smaak. De Epour perfectioneert waar het bij de bereiding van koffie om draait: de details van het bereidingsproces.

  Pure smaak
  De 360° draaiende wateruitloop met wisselende draairichting zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van het hete water. Zo wordt de koffie optimaal en op de tot dusver unieke manier bevochtigd.

  Laat de koffie opbloeien
  Dankzij de voorzetfunctie wordt de koffie vóór de eigenlijke start van de bereiding met heet water bevochtigd en krijgt vervolgens tijd om te wellen. Bij dit proces, het zogenaamde Blooming, ontsnappen de brandingsgassen uit de koffie. De koffie-extractie wordt verbeterd en de smaakstoffen kunnen zich volledig ontplooien.

  Optimaal genieten
  Verschillende zetprofielen zorgen voor een ideaal koffieresultaat bij grote zowel als kleine bereidingshoeveelheden. Dat maken de sensoren in de watertank mogelijk, die de hoeveelheid water meten en automatisch de draairichting en duur van de 360° wateruitloop aanpassen. Zo wordt de koffie bij iedere bereidingshoeveelheid optimaal geëxtraheerd.

  Uitmuntende zettemperatuur
  Binnen de kortst mogelijke tijd bereikt de Melitta epour de optimale extractietemperatuur van 92 tot 96 °C en houdt deze vast gedurende het totale zetproces. Bovendien garandeert het krachtige verwarmingselement dat het hete water snel in de filter terechtkomt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort artikelKoffiezetapparaat
  FabriekstypeEpour 1024-12
  MerkMelitta
  Totaal vermogen (watt)1515
  Waterreservoir (l)1
  Aantal kopjes (per keer)8
  Druppelstop
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.