Melitta CI Touch F630-102 koffiemachine, Zwart
 • -17%

  Melitta CI Touch F630-102 koffiemachine

  699.-je bespaart 150.-
  849.-adviesprijs
  Zwart
  nog 3 op voorraad

  Melitta CI Touch F630-102 koffiemachine

  Met deze Melitta CI Touch F630-102 koffiemachine maak jij eenvoudig 10 lekkere koffiespecialiteiten zoals bij voorbeeld espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato of een lungo, americano en espresso macchiato. Dit met de juiste koffiebonen en volgens het originele recept of jouw eigen persoonlijke creatie. Hiervoor heeft de CI Touch® een bonenreservoir met twee kamers (“Bean Select”* genoemd), waarmee je afhankelijk van het recept en je persoonlijke smaak bijvoorbeeld milde koffiebonen of sterke espressobonen manueel kunt selecteren. Het Aromasafe®-deksel en de donkere kleur van het bonenreservoir helpen ook om de volle smaak van de koffiebonen te behouden. En als je, je smaak bepaalt hebt wil je dat natuurlijk graag vasthouden, en niet telkens opnieuw instellen! Geen probleem! Met de functie “My Coffee Memory” kun je, je  favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. De Melitta® CI Touch® bewaart de persoonlijke instellingen van maar liefst 4 personen.  

  Dankzij het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie is de koffiemachine eenvoudig te bedienen.  En  met de Melitta CI Touch F630-102 koffiemachine kun je koffie zetten in alle rust dankzij de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is. En met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en warm water kun je, je  favoriete drank bereiden zonder je kopje te verplaatsen. De uitloop is bovendien voorzien van LED-verlichting en is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.

  Pro Aqua filtertechnologie
  Als je een Melitta Pro Aqua waterfilter gebruikt, hoef je deCI Touch maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van jouw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem. (Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

  Automatische reiniging en ontkalking
  Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen. Afneembaar melksysteem met extern vaatwas-bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past. De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.
  lees meer

  Specificaties

  MerkMelitta
  FabriekstypeCI Touch F630-102
  Volautomatisch
  Pompdruk (bar)15
  Digitaal display
  Bonenreservoir (g)270
  Bonenreservoir uitneembaar
  bekijk alle specificaties
  Heet water functieAuto ontkalkingssysteemWarmhoudplaat kopjesGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.