Melitta CI Touch F630-102 koffiemachine, Zilver
 • uitverkocht

  MelittaCI Touch F630-102 koffiemachine

  799.-729.-je bespaart 70.-
  Zilver
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Melitta CI Touch F630-102 koffiemachine

  Met deze Melitta CI Touch F630-101 koffiemachine maak jij eenvoudig 10 lekkere koffiespecialiteiten zoals bij voorbeeld espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato of een lungo, americano en espresso macchiato. Dit met de juiste koffiebonen en volgens het originele recept of jouw eigen persoonlijke creatie. Hiervoor heeft de CI Touch® een bonenreservoir met twee kamers (“Bean Select”* genoemd), waarmee je afhankelijk van het recept en je persoonlijke smaak bijvoorbeeld milde koffiebonen of sterke espressobonen manueel kunt selecteren. Het Aromasafe®-deksel en de donkere kleur van het bonenreservoir helpen ook om de volle smaak van de koffiebonen te behouden. En als je, je smaak bepaalt hebt wil je dat natuurlijk graag vasthouden, en niet telkens opnieuw instellen! Geen probleem! Met de functie “My Coffee Memory” kun je, je  favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. De Melitta® CI Touch® bewaart de persoonlijke instellingen van maar liefst 4 personen.  

  Dankzij het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie is de koffiemachine eenvoudig te bedienen.  En  met de Melitta CI Touch F630-102 koffiemachine kun je koffie zetten in alle rust dankzij de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is. En met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en warm water kun je, je  favoriete drank bereiden zonder je kopje te verplaatsen. De uitloop is bovendien voorzien van LED-verlichting en is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is
  .
  Pro Aqua filtertechnologie
  Als je een Melitta Pro Aqua waterfilter gebruikt, hoef je de CI Touch maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van jouw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem. (Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

  Automatische reiniging en ontkalking
  Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen. Afneembaar melksysteem met extern vaatwas-bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past. De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.
  lees meer

  Specificaties

  Stoompijpje (melkschuim)Heet water functieAuto ontkalkingssysteemWarmhoudplaat kopjesGarantie