Melitta Caffeo Solo Organic Silver Limited Edition E950-111 koffiemachine, Zilver
 • -25%

  MelittaCaffeo Solo Organic Silver Limited Edition E950-111 koffiemachine

  438.90329.-je bespaart 109.90
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Melitta Caffeo Solo Organic Silver Limited Edition E950-111 koffiemachine

  Met de Melitta Caffeo Solo Organic Silver Limited Edition E950-111 koffiemachine kun je koffie zetten naar je eigen smaak door de instelbare sterkte en temperatuur. De E950-111 heeft een LCD-scherm voor indicatie sterkte, waterhoeveelheid, reinigings- en ontkalkingsprogramma. De Caffeo Solo E950-111 is met zijn breedte van slechts 20 cm, één van de kleinste koffievolautomaten ter wereld en toch biedt hij voldoende ruimte voor de hoogwaardige Melitta-technologie.  Kenmerken Caffeo Solo E950-111
  De Caffeo Solo Organic Silver Limited Edition E950-111 kenmerkt zich door een front in zilver met een look van geborsteld staal.
   
  Speciale koffiezetmethode
  Voor maximaal koffiegenot heeft de Caffeo Solo een voorzetfunctie: de koffie wordt voor het koffiezetten met water overgoten, zodat de koffie een maximale hoeveelheid aromastoffen vrij kan geven. Voor een optimale reiniging kan de hele zetgroep heel eenvoudig en met een enkele beweging uit elkaar worden genomen.
   
  0-Watt schakelaar
  Bij de bediening van de 0-Watt schakelaar onderbreekt de Caffeo Solo de verbinding met het stroomnet. Je persoonlijke instellingen worden uiteraard behouden. Daarnaast is deze aan/uit-functie programmeerbaar zodat het apparaat na de gewenste tijd automatisch wordt uitgeschakeld.
   
  In hoogte verstelbare koffie-uitloop
  Voor een of twee kopjes, bekers of Latte-Machiato glazen kan de uitloop tot 135 mm in hoogte worden versteld.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Auto ontkalkingssysteemWarmhoudplaat kopjesGarantie