Melitta Caffeo Solo E950-222 koffiemachine, Zwart

  Melitta Caffeo Solo E950-222 koffiemachine

  299.-

  Melitta Caffeo Solo E950-222 koffiemachine

  Deze compacte Melitta Caffeo Solo E950-222 heeft een vermogen van 1400 Watt, een waterreservoir van 1,2 liter en een pompdruk van 15 bar. Je kunt zelf de koffiesterkte, de maalgraad en temperatuur aanpassen zodat je voor een ieder het perfecte kopje koffie kunt zetten. Voor een optimale reiniging kan de hele zetgroep heel eenvoudig en met een enkele beweging uit elkaar worden genomen.

  In hoogte verstelbare koffie-uitloop

  Voor één of twee kopjes, bekers of Latte-Machiato glazen kan de uitloop tot 135 mm in hoogte worden versteld. De uitloop is uitgevoerd in hoogglans zwart.

  Speciale koffiezetmethode

  Voor maximaal koffiegenot heeft de Caffeo Solo een voorzetfunctie: de koffie wordt, voor het eigenlijke koffiezetten met water overgoten, zodat de koffie een maximale hoeveelheid aromastoffen vrij kan geven.

  0-Watt schakelaar
  Bij de bediening van de 0-Watt schakelaar onderbreekt de Caffeo Solo de verbinding met het stroomnet. Je persoonlijke instellingen worden uiteraard behouden. Daarnaast is deze aan/uit-functie programmeerbaar zodat het apparaat na de gewenste tijd automatisch wordt uitgeschakeld.
  lees meer

  Specificaties

  MerkMelitta
  FabriekstypeCaffeo Solo E950-222
  VolautomatischJa (koffie)
  Pompdruk (bar)15
  Digitaal display
  Bonenreservoir (g)120
  Dubbel bonenreservoir
  bekijk alle specificaties
  Auto ontkalkingssysteemGarantie

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.