Melitta Avanza F270-100 koffiemachine, Zwart, zilver
 • betaal later

  MelittaAvanza F270-100 koffiemachine

  499.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Melitta Avanza F270-100 koffiemachine

  Met deze smalle compacte (slechts 20 cm breed) Melitta Avanza koffiemachine maak jij eenvoudig een heerlijke espresso, café crème, latte macchiato of cappuccino. De koffie wordt mede door het Aroma Extraction System – voorbesprenkeling met meer smaak bereid.   De versgemalen koffie wordt bevochtigd met water vóór het eigenlijke bereidingsproces. Zo komen de smaken beter vrij en waar komen ze terecht? In je koffie, natuurlijk. En hoe wil je, je koffie? Sterk in de ochtend, maar liever iets milder tegen de avond? Zoals jij het wenst. Je kunt de sterkte van de koffie eenvoudig aanpassen aan je smaak van het moment, van mild tot sterk. Uiteraard kun je ook de hoeveelheid koffie aanpassen. Tal van mogelijkheden, precies zoals jij het wenst. En de bediening is supereenvoudig en gebruiksvriendelijk via het LED display met de rode symbolen.  

  En  met de Avanza koffiemachine kun je koffie zetten in alle rust dankzij de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is. Dankzij de Double Cup-modus kunt je twee kopjes espresso of café crème tegelijk bereiden. Uiteraard ook ideaal voor wie veel koffie drinkt. Met het ingebouwde melksysteem bereidt je elke koffiespecialiteit in twee eenvoudige stappen: schuim de melk op met de Easy Cappuccinatore, meng met de koffie en klaar! En de uitloop is in de hoogte verstelbaar tot 135 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.

  Pro Aqua filtertechnologie
  Als je een Melitta Pro Aqua waterfilter gebruikt, hoef je de CI Touch maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van jouw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem. (Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

  Automatische reiniging en ontkalking
  Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen. Afneembaar melksysteem met extern vaatwas-bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past. De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.
  lees meer

  Specificaties

  Auto ontkalkingssysteemWarmhoudplaat kopjesGarantie