Melitta AROMAFRESH koffiezetapparaat, RVS
 • Uitverkocht

  MelittaAROMAFRESH koffiezetapparaat

  148.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  20.- Cashback

  20.- Cashback

  op deze Melitta koffieautomaat. Deze actie loopt van 1 mei t/m 31 juli 2020 Hoe werkt deze actie? Ga naar https://www.melitta.nl/ en klik op promotie. Kies hier de juiste promotie en vul het online formulier in. Meer info vind je in de actievoorwaarden lees de actievoorwaarden

  Melitta AROMAFRESH koffiezetapparaat

  De Melitta AromaFresh filterkoffiezetapparaat heeft een ingebouwde molen. Zo kun je heerlijke filterkoffie bereiden met vers gemalen koffiebonen, volledig volgens jouw persoonlijke smaak. Je kunt immers kiezen uit verschillende instellingen voor zowel de maalgraad (van fijn tot grof) als de koffiesterkte (mild, medium, sterk).  Het transparante waterreservoir met duidelijke waterpeilaanduiding is gemakkelijk te vullen met de gewenste hoeveelheid water (tot 10 kopjes).  Dit filterkoffiezetapparaat heeft een ingebouwde molen, die zorgt voor de beste maalgraad en de beste smaak van jouw filterkoffie, gezet met vers gemalen koffiebonen. Je kunt de maalgraad volgens upersoonlijke smaak instellen van fijn tot grof. De molen kan worden uitgeschakeld. Zo kun je ook voorgemalen koffie gebruiken.

  Handige timerfunctie incl. klok met LCD-display
  Met de timerfunctie met LCD-display zet je filterkoffiezetapparaat heerlijke koffie op het door je ingestelde tijdstip. Stel een tijdstip in waarop je filterkoffiezetapparaat koffie moet zetten en word bijvoorbeeld wakker met de geur van verse koffie. Het apparaat wordt automatisch ingeschakeld op het door je ingestelde tijdstip.

  Instelbare warmhoudtijd

  Stel de warmhoudtijd in zoals je het wenst (20, 40 of 60 minuten). Aan het einde van de ingestelde tijd wordt de Melitta AromaFresh automatisch uitgeschakeld.

  Uitneembaar bonenreservoir en uitneembare maalkop
  Dankzij het uitneembare bonenreservoir en de uitneembare afzonderlijke onderdelen (o.a. maalkop), is de Melitta AromaFresh snel en eenvoudig te reinigen. Met de bijgevoegde reinigingsborstel gaat dat nog gemakkelijker.

  Specificaties:
  - Vermogen: 1000Watt
  - Glazen koffiekan
  - Inhoud waterreservoir: 1.375 liter
  - Maximaal aantal kopjes: 10
  - Zwenkfilter
  - Afneembare filterhouder
  - Druppelstop
  - Waterpeilindicator
  - Automatische uitschakeling
  - Anti-slipvoetjes
  - Snoeropbergmogelijkheid
  - Snoerlengte 1 meter
  - Verlichte aan/uit knop
  - Kleur zwart
  - Garantietermijn: 2 jaar  Afmetingen
  - Afmetingen ( hxbxd) 44,2x23,4x25,8 cm
  - Gewicht: 4,2 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie