Medisana RC 420 Relax-massagestoel
 • Uitverkocht

  MedisanaRC 420 Relax-massagestoel

  249.-224.10je bespaart 24.90
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Medisana RC 420 Relax-massagestoel

  Deze luxe Shiatsu Massagestoel RC 420 van Medisana is speciaal ontworpen om na een drukke dag weer volledig te ontspannen en de energiebalans in uw lichaam te herstellen. De Shiatsu Massagestoel is ook heerlijk comfortabel zonder gebruik van de massagefuncties en misstaat in geen enkele woonkamer dankzij de strakke leather look. Deze RC 420 heeft twee selecteerbare massagesoorten voor het ruggedeelte: Shiatsu- en puntmassage. De massage-elementen verschuiven na gebruik naar een onopvallende plek en zo oogt de RC 420 als een heerlijke relax-fauteuil.

  De RC 420 massagestoel heeft twee massagesoorten voor de rug: Shiatsu, een Japanse vorm van vingerdrukmassage. Tijdens de puntmassage roteren de massagekoppen op één drukpunt, hierdoor worden spierspanningen opgelost en de doorbloeding bevordert. Deze massages kun je selecteren voor drie zones: gehele-, boven- of onderrug. Daarnaast kunt u gebruik maken van de roodlicht en warmtefunctie tijdens de massages voor een extra ontspannen gevoel.

  De RC 420 is onderhoudsvriendelijk en heeft door de hoge rugleuning en zachte vulling dit geeft extra zitcomfort. De relax- en massagestoel wordt geleverd met een praktische en overzichtelijke afstandsbediening voor het gebruikersgemak.

  Met de RC 420 massagestoel haalt u een echte eye-catcher in huis (ook zonder massagefunctie)!
  lees meer

  Specificaties