Wellness
Medisana RC 410 Relax-Massagestoel

  MedisanaRC 410 Relax-Massagestoel

  239.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana RC 410 Relax-Massagestoel

  Deze luxe Shiatsu Massagestoel RC 410 van Medisana is speciaal ontworpen om na een drukke dag weer volledig te ontspannen en de energiebalans in uw lichaam te herstellen. Deze massagestoel heeft twee selecteerbare massagesoorten voor het ruggedeelte: Shiatsu- en puntmassage. Je kunt ook heerlijk in deze stoel ontspannen en comfortabel zitten zonder gebruik te maken van de massagefuncties. De massage-elementen schuiven dan naar een onopvallende plek en de RC 410 ziet er – op de kabel na – uit als een heerlijke relax-fauteuil.

  De RC 410 massagestoel heeft twee massagesoorten voor de rug: Shiatsu, een Japanse vorm van vingerdrukmassage. Deze zorgt door zachte aanrakingen en voldoende druk voor het opwekken en in beweging brengen van de levensenergie, zodat lichaam en geest harmoniseren. Tijdens de puntmassage roteren de massagekoppen op één drukpunt, hierdoor worden spierspanningen opgelost en de doorbloeding bevordert. Deze massages kun je selecteren voor drie zones: gehele-, boven- of onderrug. Daarnaast kunt u gebruik maken van de roodlicht en warmtefunctie tijdens de massages voor een extra ontspannen gevoel.

  De RC 410 is onderhoudsvriendelijk en heeft door de hoge rugleuning en zachte vulling dit geeft extra zitcomfort. De relax- en massagestoel wordt geleverd met een praktische en overzichtelijke afstandsbediening voor het gebruikersgemak.

  Met de RC 410 massagestoel haalt u een echte eye-catcher in huis (ook zonder massagefunctie)!
  lees meer

  Specificaties