Medisana personenweegschaal, Zwart
 • uitverkocht

  Medisanapersonenweegschaal

  76.9659.99je bespaart 16.97
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Medisana personenweegschaal

  Deze Medisana TargetScale 3 meet je ichaamswaarden zoals gewicht, BMI, lichaamsvet, caloriebehoefte en veel meer. Via bluetooth smart kun je deze weegschaal koppelen aan je smartphone om je resultaten bij te houden met de VitaDock app. De Medisana TargetScale 3 is voorzien van streefgewichtfunctie.

  Handig
  Stel je streefgewicht in, en zie op het moment dat je op de TargetScale 3 gaat staan, hoe de lichtringen aangeven of - en hoe ver je van jouw ideale gewicht bent verwijdert. Mocht je je smartphone even niet bij de hand hebben dan is dat geen probleem. De TargetScale 3 slaat tot 30 metingen op voordat je de gegevens dient over te zetten naar de VitaDock+ app.

  Voor de sporters
  Ben je (professioneel) sporter? Gebruik dan de atleten-modus zodat de algoritmes worden aangepast aan extreem lage vetpercentages die daarbij gepaard gaan. (Geschikt bij min. 5 keer intensief sporten per week.) Niet alleen de interactieve lichtringen op de TargetScale 3 trekken de aandacht. Ook het mooi gedetailleerde dot-matrix scherm is zeer goed afleesbaar en kent een hoog contrast. Wanneer deze patser in je badkamer staat kun je er niet meer omheen: hier moet je even op gaan staan!
  lees meer

  Specificaties

  Garantie