Medisana MC822 Shiatsu massagekussen, -

  MedisanaMC822 Shiatsu massagekussen

  179.99
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana MC822 Shiatsu massagekussen

  Het moderne leven vraagt veel van ons lichaam. Met name lang stilzitten en veel in dezelfde houding werken met dezelfde repeterende handelingen kan jouw lichaam teveel belasten en leiden tot vastzittende spieren en een gespannen gevoel in uw spieren. Dit topmodel Medisana MC822 Shiatsu Massagekussen met nekmassage is speciaal ontworpen om je na een drukke dag weer volledig te ontspannen en de energiebalans in jouw lichaam te herstellen.
   
  Shiatsu, een Japanse vorm van vingerdrukmassage, behoort tot de belangrijke massagetechnieken, zoals de manuele lymfedrainage en de reflexzonemassage. Door zachte aanrakingen en voldoende druk wordt de levensenergie opnieuw gewekt en in beweging gebracht, zodat lichaam en geest harmoniseren. Met jouw Shiatsu-massagekussen MC822 beschik je over een modern toestel voor een echte Shiatsu-massage. De Shiatsu-massage combineert volledig herstellen met puur genieten. De HD-3D massagekoppen hebben een intensieve, stimulerende werking op vastzittende of gespannen spieren. De optionele warmte bevordert daarnaast de doorbloeding die het spierherstel versnelt en de afvalstoffen sneller uit jouw lichaam zal verdrijven.
  De speciale in hoogte verstelbare nek-massagekoppen masseren jouw nek, zodat de spanning in uw nekspieren verdwijnt en niet langer doortrekt naar uw hoofd.  Het kussen masseert naar keuze, enkel jouw bovenrug, onderrug of de gehele rug, net waar je dit het prettigst vindt, of het meest nodig heeft. De vibrerende massage in het zitvlak met drie intensiteitniveaus, zorgt daarnaast voor extra ontspanning door het stimuleren van de doorbloeding in uw onderlichaam.
   
  Met het MC822 Shiatsu-massagekussen met nekmassage zorg je voor een perfect herstel van jouw lichaam en optimale ontspanning!
  lees meer

  Specificaties