Medisana MC 826 MC 826 Massagekussen, -

  MedisanaMC 826 MC 826 Massagekussen

  249.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana MC 826 MC 826 Massagekussen


  Het Medisana Shiatsu massagekussen MC 826 bevordert het welzijn na een vermoeiende dag. Het massage effect blijkt bijzonder effectief bij een verkrampt spierstelsel en vermoeid weefsel. Bij het bijkomen van dagelijkse stress biedt het massagekussen een aangename ontspanning.

  Het Comfort Shiatsu-massagekussen MC 826 is uitgerust met 4 draaiende massagekoppen voor de Shiatsu-massage voor de drie zones: bovenrug, onderrug en gehele rug. Daarnaast is het kussen voorzien van 2 Shiatsu-massagekoppen voor de nek die automatisch in hoogte kan worden versteld.

  Bovendien is de MC 826 uitgerust met een programmeerbare klopmassage in het ruggedeelte. Deze kan worden ingesteld in drie verschillende intensiteiten en geeft een heerlijke rustgevende klopmassage, die minder intensief is dan de Shiatsu massage maar zeker zo effectief is voor de dieperliggende spieren en bindweefsel.

  Buiten de rug biedt dit zeer complete massagekussen de mogelijkheid tot een luchtdrukmassage oftewel acupressuurmassage in 3 verschillende intensiteiten. Deze is voor de taille die de zijkant van het lichaam masseert ter verbetering van de balans en stabiliteit. Het zitgedeelte is uitgerust met kalmerende vibratiemassage die de bloedsomloop in het zitvlak en de bovenste dijbenen bevordert en daarmee de huid en onderliggende spieren revitaliseert.

  Deze unieke combinatie van intensieve shiatsu- klop- acupressuur- en vibratiemassage in combinatie met de optionele warmte maakt het massagekussen zeer doeltreffend en ontspannend. Het kussen is eenvoudig te bedienen dankzij de praktische afstandsbediening.
  lees meer

  Specificaties