Medisana MC 824 massagekussen, -
 • Uitverkocht

  MedisanaMC 824 massagekussen

  179.99152.99je bespaart 27.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Medisana MC 824 massagekussen

  Het Medisana Shiatsu massagekussen MC 824 bevordert het welzijn na een vermoeiende dag. Het massage-effect blijkt bijzonder effectief bij een verkrampt spierstelsel en vermoeid weefsel. Bij het bijkomen van dagelijkse stress biedt het massagekussen een aangename ontspanning.

  Het Shiatsu-massagekussen MC 824 is uitgerust met 6 kantelende massagekoppen voor de Shiatsu-massage voor de drie zones: bovenrug, onderrug en gehele rug. Dit kussen is speciaal voorzien van een nieuwe kanteltechniek, deze techniek volgt de welving van je ruggengraat tijdens de massages waardoor de druk gelijk verdeeld wordt en harde drukpunten worden vermeden.
  De MC 824 heeft 3 soorten massage voor de rug: shiatsu, rol- en puntmassage met 2 intensiteiten voor de Shiatsu- en rolmassage.

  De apart in te schakelen warmtefunctie kan gebruikt worden in combinatie met de shiatsu massage, waarbij ook de vibratiemassage (met de keuze uit 3 intensiteiten) in de zitting kan worden ingeschakeld.

  Deze unieke combinatie van intensieve shiatsu-, rol-, punt- en vibratiemassage in combinatie met de optionele warmte maakt het massagekussen zeer doeltreffend en ontspannend. Het kussen is eenvoudig te bedienen dankzij de praktische afstandsbediening.
  lees meer

  Specificaties