Medisana LT460 Energy Light daglichtlamp

  MedisanaLT460 Energy Light daglichtlamp

  51.95
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana LT460 Energy Light daglichtlamp

  Met het Medisana LT 460 Energy Light ga je de zogenaamde winterdip tegen met 10000 Lux lichtsterkte*. Één keer per dag een lichtbad met de Medisana LT 460 Energy Light is genoeg om weer meer energie te krijgen. Plaats de lamp op 20-30 cm en laat het licht van de zijkant op je gezicht vallen. De energiezuinige LED-lampen geven duizenden uren een krachtig licht.

  Met de voetjes onder de daglichtlamp kan de lamp zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Bepaald met twee standen de lichtintensiteit.

  *bij 10 cm afstand op de hoge intensiteit.

  Bij het invallen van de herst en winter zijn prikkelbaarheid, moeheid, lusteloosheid en slechte concentratie een bekend fenomeen. Doordat je in die seizoenen minder buiten komt, word je minder vaak blootgesteld aan daglicht. In de medische wereld wordt dit 'seizoensgebonden affectieve stoornis' genoemd. Lichttherapie verhelpt dit gelukkig op een bewezen effectieve manier. Breng de zon terug in huis met deze lichttherapie daglichtlamp.

  Let op
  Overleg voor gebruik met uw arts als je klachten hebt of hebt gehad zoals zware depressies, oogoperaties of oogziektes, gebruik van bepaalde medicijnen, hoge bloeddruk/glasvochtbloedingen of overgevoeligheid voor licht.

  Lees voor gebruik de handleiding.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking