Medisana IR885 infrarood lamp, Wit

  MedisanaIR885 infrarood lamp

  59.99
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana IR885 infrarood lamp

  Een behandeling met infrarood licht heeft een helende werking bij o.a. spierpijn, gewrichtspijn of verkoudheidssymptomen. Daarnaast stimuleert infrarood licht de bloedsomloop en verlicht het bepaalde pijnklachten. De Medisana IR885 infrarood lamp is dus een zeer nuttige aanvulling wanneer je jouw lichaam bij bovenstaande klachten graag wilt ontlasten.

  De krachtige lamp van maar liefst 300 Watt is een duurzame infrarood-halogeenlamp die snel verlichting zal brengen. Een behandeling van 15 minuten is ruimschoots voldoende en is dan ook de maximaal instelbare tijd van de automatische timer. De lamp is eenvoudig op het te behandelen lichaamsdeel te richten dankzij de 35° draaibare voet voor comfortabel gebruik.

  Het intensieve licht dringt door in de bovenste huidlagen en wordt door het lichaam omgezet in effectieve warmte, welke de doorbloeding stimuleert. Daarnaast wordt ook de stofwisseling gestimuleerd, waardoor het afweersysteem versterkt wordt en het genezingsproces versneld.
   
  De infraroodlamp kan ook gebruikt worden voor cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. Het infrarode licht verwijdt de poriën, zodat crèmes en andere cosmetische producten beter en sneller door de huid worden opgenomen.
   
  Na afloop van iedere behandeling zorgt de ingebouwde ventilator voor de nodige afkoeling en dus een lange levensduur van de lamp, zodat u lang plezier zult hebben van de Medisana IR885 infrarood lamp.


  Kenmerken
  - Stroomvoorziening 230 / 50 Hz
  - Vermogen 300 Watt
  - Interne ventilator
  - Handvat
  - Groot behandeloppervlak
  - Afmeting ca. 19.8 x 18.6 x 29.5 cm

  lees meer

  Specificaties

  Garantie