Medisana IPL 850 Ontharingssysteem
 • Uitverkocht

  MedisanaIPL 850 Ontharingssysteem

  149.-99.99je bespaart 49.01
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Medisana IPL 850 Ontharingssysteem

  Medisana introduceert de Silhouette IPL 850 om zelf te ontharen met lichtpulsen. Het ontharingsapparaat zorgt op een aangename manier voor een langdurig gladde huid. Zo ga je met een zijdezachte huid de zomer in. Scheren, waxen of epileren is niet meer nodig. De IPL technologie zorgt ervoor dat haren lang wegblijven. Ontharen was nog nooit zo gemakkelijk, veilig en vriendelijk. Ideaal voor benen, bikinilijn, oksels.
  De behandeling gaat erg snel dankzij het grote oppervlak van de Silhouette en de glide-functie. Dit houdt in dat je het apparaat tussen de lichtflitsen door niet van je huid af hoeft te halen. Je glijdt dus van scheenbeen en kuit zo door naar knie en bovenbeen. Al na vier weken is er een haarreductie van circa vijftig procent zichtbaar. Silhouette 850 beschikt over een duurzame quarz-cartridge met 200.000 flitsen, genoeg om het hele lichaam te behandelen.
  De Silhouette IPL 850 maakt gebruik van intens pulsed light (IPL) technologie om de haargroei permanent terug te dringen. De lichtpulsen raken de haarwortels tot diep onder de huid waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Door de behandeling regelmatig te herhalen krijg je al na enkele weken een zijdezachte huid.
  Het ontharingsapparaat heeft een groot oppervlak van 2,7 cm² en een korte behandelduur per behandelplek in vergelijking tot andere ontharingsapparaten. De flash-glide functie zorgt ervoor dat de sensor de behandeling start zodra contact met de huid wordt gemaakt.
  De IPL 850 beschikt over vijf lichtintensiteit niveaus, die je zelf eenvoudig kunt instellen voor de gewenste behandeling. Het apparaat schakelt na 10 minuten automatisch uit. De Silhouette is niet voor ieder haar- en huidtype te gebruiken. De IPL behandeling is geschikt voor zwart, donkerbruin, bruin en donkerblond haar. Het is niet geschikt rood, lichtblond of wit/grijs haar en een zeer donkere huid.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie