Medisana HM 858 HM 858 Handmassage apparaat, -

  MedisanaHM 858 HM 858 Handmassage apparaat

  43.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana HM 858 HM 858 Handmassage apparaat

  Onze samenleving vereist dat we veel in dezelfde houding zitten of staan en te weinig bewegen. We zouden wel meer willen en bewegen, maar soms is dat gewoon niet mogelijk. Resultaat: vastzittende en gespannen spieren. Gun je spieren de behandeling die ze dan ook verdienen door ze los te masseren met de krachtige en veelzijdige handmassage HM 858.  Dit zeer complete apparaat behandelt uw spieren namelijk op twee verschillende manieren: het HM 858 vibratiemassage-apparaat beschikt niet alleen over een heerlijke vibratiemassage, maar desgewenst kunt u ook de roodlicht-warmtefunctie erbij inschakelen.
  De vibratiemassage zorgt voor het losmaken van de spieren, het stimuleert de bloedsomloop en ontspant de vastzittende spieren. Door de extra bloedcirculatie worden spierherstellende stoffen sneller aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd.
  De intensiteit van de vibratiemassage is geheel traploos instelbaar met een draaischijf. De optionele warmte zorgt voor een aangenaam warm gevoel waarbij de bloedcirculatie nog een extra stimulans krijgt.  Het ergonomisch vormgegeven HM 858 vibratiemassage-apparaat is groot genoeg om de moeilijk bereikbare plekjes op de rug te kunnen masseren of zelfs te laten masseren.  Met behulp van de meegeleverde opzetstukken voor puntmassage en acupressuur kunt u dezelfde druk zoals bij een professionele punt- of acupressuurmassage uitoefenen.
  lees meer

  Specificaties