Medisana daglichtbril, -

  Medisanadaglichtbril

  161.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana daglichtbril

  Medisana daglichtbril DG 100
  Ook elk jaar weer last van die nare winterdip op die koude en donkere dagen? Blijf de winter nu de baas met de Daglichtbril van Medisana. De daglichtbril maakt gebruik van lichttherapie om je in de ochtend klaar te stomen voor de dag!

  Positieve effecten lichttherapie
  De daglichtbril kan worden gebruikt in kuren van 5 tot 10 dagen. Voel je een winterdip opkomen of wil je hem gewoon voor zijn, draag dan elke ochtend een half uur de daglichtbril voor 5 tot 10 dagen en je bent weer helemaal je energieke zelf.

  Voordelen daglichtbril
  Er zijn een paar grote voordelen van de innovatieve daglichtbril ten opzichte van de traditionele lichtbak. Je draagt de bril tijdens je dagelijkse bezigheden en je bespaart dus tijd. Batterij gaat tot wel 2 uur mee en is eenvoudig op te laden via USB- aansluiting. De daglichtbril is ook ideaal te gebruiken als je nachtdiensten werkt en helpt bij het voorkomen van jetlag. Door het licht toe te voegen op de momenten dat je wakker moet blijven en meer energie nodig hebt, worden ook de prestaties verbeterd.

  Gebruik door topsporters
  Vele Olympische- en andere topsporters gingen al voor in het gebruik van daglichtbril. Zij gebruiken de bril om hun sportprestaties naar een topniveau te brengen en op elk gewenst moment van de dag en zelfs de nacht optimaal te presenteren. Haal ook het beste uit jezelf en ga met volle energie de winter door!
  lees meer

  Specificaties