Medisana BUA50 bovenarmbloeddrukmeter, -

  MedisanaBUA50 bovenarmbloeddrukmeter

  49.90
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana BUA50 bovenarmbloeddrukmeter

  Veel welvaartsziekten kunnen worden voorkomen door regelmatige controle van de bloeddruk. De juiste bloeddruk is immers erg belangrijk voor alle vitale organen als hart en longen, maar ook lever, nieren en hersenen.
   
  Met deze Medisana BUA50 bovenarmbloeddrukmeter meet u zeer betrouwbaar en nauwkeurig uw bloeddruk. Bevestig de manchet om uw bovenarm en start de meting met één druk op de knop. Na deze eenvoudige stap hebt u direct zicht op uw vitale gegevens en ziet u in een duidelijk overzicht uw bovendruk, onderdruk en hartslag op het extra grote display.
   
  Voor de beoordeling van die gegevens hoeft men geen volleerd arts te zijn: dankzij de kleurenschaal-indeling volgens de richtlijnen van de World Health Organisation (WHO) weet u precies in welke staat uw bloeddruk zich bevindt, van groen (goed) tot rood (te hoog). Ook herkent de BU A50 bloeddrukmeter een onregelmatige hartslag (aritmie) zodat u tijdig weet wanneer u uw arts dient te raadplegen. U kunt voor maar liefst 4 gebruikers tot 60 metingen per persoon opslaan. Ieder voorzien van de tijd en datum, waardoor u ook voor langere periode de gevolgen van uw levensstijl kunt volgen. Zo krijgt u grip op uw bloeddruk en zult u altijd het overzicht behouden.  Kenmerken
  - Meetmethode: oscillometrisch
  - Groot en gemakkelijk leesbaar display
  - Incl. batterijen 4x AA (6V)
  - Incl. opbergetui
  lees meer

  Specificaties

  Garantie