Medisana BS A41 Connect weegschaal

  Medisana BS A41 Connect weegschaal

  43.99
  nog 2 op voorraad

  Medisana BS A41 Connect weegschaal

  Samen met een smartphone wordt deze BS A41 Connect weegschaal je persoonlijke gezondheidscoach. Die vertelt je snel en eenvoudig of je vet bent kwijtgeraakt en of je spiermassa is toegenomen en hoeveel je nog moet tot je streefgewicht is bereikt.

  Lichaamsanalyse weegschaal
  De lichaamsanalyse weegschaal BS A41 Connect meet naast het gewicht ook het lichaamsvet, lichaamsvocht en spier- en botmassa zodat je op je smartphone haarfijn kunt zien hoe je gezondheid er voor staat. Hij vertelt je BMI, geeft de juiste caloriebehoefte om op gewicht te blijven en kan zelfs metingen opslaan als je je smartphone even niet bij de hand hebt, tot maar liefst 30 metingen.

  VitdaDock+ app
  Je zult ontdekken dat de VitaDock+ app je perfecte begeleider is om naar dat streefgewicht toe te werken, met mooie grafieken die je motiveren nog dat laatste extra zetje te doen. Deel je gegevens, of bekijk ze later terug op de tablet (voor iOS en Android met Bluetooth Smart). De BS A41 Connect heeft een duidelijk scherm, gaat vanzelf aan als je hem met je voet aantikt en herkent automatisch welke van de maximaal acht gebruikers er op gaat staan.
  lees meer

  Specificaties

  KleurZwart
  MerkMedisana
  FabriekstypeBS A41
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Smart
  Automatische uitschakeling
  SoortPersonenweegschaal
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.