Medisana BS 414 weegschaal

  Medisana BS 414 weegschaal

  43.13
  nog 1 op voorraad

  Medisana BS 414 weegschaal

  Meer inzicht in je algehele gezondheid? Met de Connect- serie houd je vinger aan de pols en meet je meer dan alleen je lichaamsgewicht. De voortgang van de metingen volg je gemakkelijk en snel via de Vitadock+ App en Vitadock Online. Om je te blijven motiveren het beste uit jezelf te halen en de beste resultaten te bereiken, krijg je bij aankoop een mooi kado; Het exclusieve boek van Faya Lourens, De Motivatie Guide!

  De BS 414 meet naast jouw gewicht ook jouw lichaamsvet en –vocht, én bot- en spiermassa. Daarmee geeft deze multimeter een beter totaalbeeld van je gezondheid. Een uitstekend hulpmiddel om je voortgang te meten tijdens een nieuw dieet, een nieuw trainingsplan of wanneer je begint met een nieuwe sport. Als je resultaten zichtbaar zijn, dan behoud je je motivatie. Je zult zien dat het effect over langere periode niet alleen een daling van gewicht hoeft te zijn, maar bijvoorbeeld een gunstig effect heeft op het spier-vet-verhouding in je lichaam.

  De metingen worden gemakkelijk en snel opgeslagen als je de weegschaal koppelt aan je smartphone (Android & iOS). Op die manier geniet je van de voordelen die de VitaDock+ app biedt, zoals:
  - Grafieken over door jou gekozen periodes van gewicht, vetpercentage, spiermassa etc;
  - Persoonlijke notities bij nieuwe fases of uitschieters;
  - Motiverende tips op weg naar je streefgewicht;
  - Vergelijkingen tussen gewicht en je bloeddruk*.
  - Je hoeft hierbij niet bij iedere weging met je smartphone te koppelen: de BS 414 kan tot 30 metingen opslaan voordat de gegevens weer moeten worden overgezet naar de VitaDock+ app.
  - Als nummer 1 specialist in weegschalen in de - Benelux hebben we dit model ook voorzien van de handige ‘step-on’ functie, automatische uitschakeling en kan hij meten tot 180 kg.

  *in combinatie met Medisana Connect bloeddrukmeters
  lees meer

  Specificaties

  KleurWit
  MerkMedisana
  FabriekstypeBS 414
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Smart
  Automatische uitschakeling
  SoortPersonenweegschaal
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.