Medisana AD620 aroma vernevelaar

  MedisanaAD620 aroma vernevelaar

  32.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana AD620 aroma vernevelaar

  Met de Medisana AD620 aroma vernevelaar tovert je jouw woonkamer eenvoudig om tot een sfeervolle en aangename leefomgeving. Heerlijke na een drukke dag, of een lekkere ontspannen moment tussendoor.
   
  Vul de watertank met water, voeg een paar druppeltjes Aroma essence toe en schakel de aroma vernevelaar in. Direct merk je dat er zich een heerlijke aroma verspreidt en in combinatie met de sfeerverlichting ontstaat direct een oase aan rust en ontspanning.
   
  De sfeervol vormgegeven bolvormige aroma vernevelaar is een ware aanwinst voor jouw interieur en zal jouw zintuigen onderdompelen in een ware Wellness-oase. Aromatherapie werkt niet alleen ontspannend, maar kan tevens bij het gebruik van bepaalde oliën juist een opwekkend of helend vermogen in je lichaam aanspreken. 

  Dankzij de timer kun je zorgeloos een oogje dicht doen, waarbij de sensor tevens het apparaat automatisch uitschakelt zodra de tank leeg is. Kies bij ieder Aroma essence een van de aparte 5 Wellness-kleuren die de AD 620 met zijn LED-sfeerlicht kan weergeven. De betrouwbare ultrasone verneveling verzekert een langdurig probleemloos gebruik en is tevens een energiezuinige en efficiënte vernevelmethode.

  Kenmerken

  - Zeer effectief dankzij microfijne verneveling
  - Automatische uitschakeling bij lege tank
  - Timer met in te stellen werkingsduur van 2 of 4 uur
  - Wellness-licht met 5 afwisselende kleuren
  - Energiezuinig: verbruikt slechts 12 Watt
  - Volume watertank 300 ml
  - Max. vernevelingscapaciteit: 55 ml/u
  - Max. looptijd: ca. 5-9 uur
  lees meer

  Specificaties