Medisana 88995 - MCG 820 massage kussen

  Medisana88995 - MCG 820 massage kussen

  249.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medisana 88995 - MCG 820 massage kussen

  Medisana MCG 820 Massagekussen BLACK
  Het massagekussen van Medisana is de uitkomst voor mensen met last van spierspanning. Het massagekussen biedt jou een ontspanmomentje en zorgt ervoor dat je lichaam kan uitrusten.
  Verder beschikt het massagekussen over 4 roterende extra zachte gel-massagekoppen. Doordat de individuele massagekoppen links- en rechtsom kunnen draaien wordt een ontspannende massagebeleving gecreëerd.

  Nek massage
  Het Shiatsu massagekussen beschikt over aparte nek massagekoppen. Deze masseren speciaal de nekspieren, dit voorkomt dat de spanning in je nek doortrekt naar je hoofd.

  Acupressuur functie
  De acupressuur massage functie kun je gebruiken voor de ontspanning van de spieren in de taille en je bovenbenen.  De acupressuur functie komt met drie intensiteitsniveaus die zijn in te stellen via de afstandsbediening.

  Infraroodlamp
  De infraroodlamp, die optioneel aan of uit kan worden gezet, maakt een intensieve massage met verwarming mogelijk. Met behulp van de afstandsbediening kun je zelf je voorkeuren aangeven.

  Makkelijk te reinigen
  Het massagekussen is gemakkelijk te reinigen en de afneembare overtrek van nek/schouders is wasbaar.

  Het MCG 820 Shiatsu massagekussen zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en geeft U het energieke en ontspannen gevoel, waarnaar U aan het einde van een hectische dag zo naar verlangt!
  lees meer

  Specificaties