Medereiziger, steun voor de partner van een ongeneeslijk zieke - Marcella Tam

  Marcella TamMedereiziger, steun voor de partner van een ongeneeslijk zieke

  24.50
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Medereiziger, steun voor de partner van een ongeneeslijk zieke - Marcella Tam

  De diagnose is gesteld, je partner is ongeneeslijk ziek. Er breekt een periode aan waarin jullie samen een reis maken - met voor je partner een bekende eindbestemming. Jij reist mee, tot de dood. Hoe gaan jullie dat samen doen? Wat heb je nodig om overeind te blijven? Hoe kan je van deze periode een waardevolle tijd maken? Hoe vind je een goed evenwicht tussen werk en thuis? Hoe kan je de kinderen steunen? En de grote vraag: hoe doe je dat,
  het leven samen afronden?

  Marcella Tam maakte het zelf mee, en deelt in Medereiziger haar ervaringen van de reis die door niemand uitgekozen en gewild was, maar die wel gemaakt moest worden. De enorme inzet en liefde waarmee ze dit heeft gedaan, is voelbaar op iedere pagina. Dat geeft dit boek een extra waarde en betekenis.

  In Medereiziger komen ook de ervaringen van andere partners ruimschoots aan bod,want geen mensenleven is hetzelfde, hoe universeel de laatste reis ook is. Dat geeft dit boek een brede basis en herkenbaarheid. De persoonlijke verhalen van al deze medereizigers worden afgewisseld met theoretische inzichten en de vertaling daarvan in praktische handvatten.

  'Medereiziger is een bijzonder boek. Geschreven door een medereiziger, om steun te bieden aan andere medereizigers, maakt het uiteindelijk iedere lezer een beetje tot medereiziger.
  Ik kan alleen maar hopen dat die laatste groep uit veel mensen zal bestaan, want dat verdient dit boek.'
  Carlo Leget, hoogleraar zorgethiek en geestelijke begeleidingswetenschappen aan de Universiteit voor Humanistiek

  Marcella Tam is ontwikkelingssociologe, organisatiedeskundige, coach en trainer.
  Ze is opgeleid in de transactionele analyse en systemisch werken. In 2012 stierf haar man aan kanker.
  lees meer

  Specificaties