overzicht
Medela Swing Maxi - dubbele elektrische borstkolf, Elektrische kolf
 • -34%

  MedelaSwing Maxi - dubbele elektrische borstkolf

  259.-169.-je bespaart 90.-
  16 reviews
  Elektrische kolf
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medela Swing Maxi - dubbele elektrische borstkolf

  Met de Medela Swing Maxi 2-Fase borstkolf kun je gemakkelijk twee borsten tegelijk afkolven. Uit onderzoek van de universiteit van West Australië is gebleken dat je baby eerst sneller en zachter zuigt om je melk te laten toeschieten en daarna langzamer en dieper om te drinken, in 2 fases dus. De Swing Maxi is uitgerust met deze unieke 2-Fase technologie. Bij de Swing Maxi wordt ook een Calma voedingssysteem geleverd. Bij Calma stroomt de melk alleen als je baby drinkt als aan de borst. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over fles weigeren of risico's voor u borstvoeding. De kolf is voorzien van een stimulatiefase.

  Voordelen van dubbel afkolven

  De borst wordt beter geleegd, met deze dubbele elektrische borstkolf kan je 18% meer afkolven dan met een enkele elektrische kolf. Omdat de borsten met dubbel kolven beter geleegd worden heeft de moedermelk een hogere energiewaarde.

  Kenmerken
  - Werkt op AAA batterijen en netstroom
  - Kolfset en flesje zijn Bisphenol-A vrij
  - Vacuüm instelbaar, zuigritme past zich automatisch aan
  - Inclusief Calma speen

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(16 reviews)
  Meest recent

  Super krachtig!

  Ik ben er super tevreden mee. Het is makkelijk in gebruik en maakt ook niet te veel lawaai.

  1 persoon vond dit nuttig

  goede kolf machine

  hele fijne en goede kolf machine! Ben er heel erg tevreden mee.

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  goede kolf

  Fijne en gebruiksvriendelijke kolf, handige timer, batterij gaat relatief lang mee en makkelijk schoon te maken. Hoewel na reiniging 1 kolf stuk nu niet meer werkt, weet niet wat probleem is.

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Compacte, draagbare en zachte kolf

  Top kolf die zachtjes en met accu te gebruiken is. Erg handig onderweg, tijdsbesparing door het dubbele electrische gebruik.

  11 mensen vonden dit nuttig

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  NIET TE VREDEN

  Kort tijd gebruikt, ben niet tevreden met het product. Hij lekt door, en de zuigkracht werd met tijd minder. En nu werkt hij helemaal niet meer! Hij maakt ontzettend veel lawaai! Slechte service van Medela!!! Ongbekrijpelijke mensen die te woord staan. Als je het wil opsturen naar de reparatie ben je je kolf zon 4 weken kwijt!!!

  2 mensen vonden dit nuttig

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  niet te gebruiken zonder adapter in het stroom

  de kolf werkt niet zonder dat het aangesloten is op de stroom. Voor mij dus onbruikbaar op plekken waar ik geen stopcontact heb, en ik dit apparaat dus niet kan gebruiken waarvoor ik wilde. heb het retour gestuurd.

  1 persoon vond dit nuttig

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Handig klein apparaat

  Handig klein apparaat. Werkt prettig. Is alleen niet stil, maar ik zelf vind dat geen probleem. For the time being en het kolven van maar paar dagen per week vind ik het prima product.

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Niet tevreden

  Tijdens het kolven kwam er bij mij melk in de slang en het apparaat ging lekken. Volgens de klantenservice is er niks mis met de kolf maar mijn productie te hoog waardoor het gele connector te veel melk niet kan afvoeren en dan komt het in de slang, Mijn melkproductie is alles behalve hoog. Het lijkt mij een onzin antwoord dat een kolf een overproductie niet kan verwerken. Een kolf zou zo gemaakt moeten worden dat het ten alle tijden melk afvoert in een flesje zonder te lekken.

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Niet tevreden

  Ik ben niet zo tevreden met de medela swing. Ik kolfde vrijwel niks. Nadat ik een handkolf had gekocht (van een ander merk) lukte het in eens heel erg goed. Voor mij geen elektrische kolf meer dus!

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Een hele fijne kolf!

  De Medela Swing is een handige kolf. Prima voor thuis of op het werk te kolven. Het is handig om te weten dat ook difrax flessen op de kolf geschroefd kunnen worden!!!!

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  toegevoegd aan winkelmand