overzicht
Medela Swing - enkele elektrische borstkolf, Elektrische kolf
 • -22%

  MedelaSwing - enkele elektrische borstkolf

  159.-122.50je bespaart 36.50
  16 reviews
  Elektrische kolf
  vandaag besteld, morgen in huis

  Medela Swing - enkele elektrische borstkolf

  De Medela Swing elektrische borstkolf is een kolf die zich perfect aan het dagelijks leefpatroon van een dynamische moeder aanpast. De Swing is een ideaal kolfapparaat voor incidenteel of regelmatig gebruik en is handig, trendy en stil. De kolf is voorzien van een stimulatiefase.

  2-Phase Expression
  De Medela Swing heeft het 2-Phase Expression (2-Fase Kolven), dat het natuurlijke zuigritme van de baby imiteert. Hierdoor blijft het kolven comfortabel en efficiënt. Eerst wordt de melkstroom gestimuleerd met een snel kolfritme. Deze innovatieve technologie is gebaseerd op geavanceerd onderzoek en geeft de borstvoedende moeder alle comfort en gemak.

  Uit studies blijkt dat baby's in twee fasen drinken: Eerst zuigen ze snel en licht om de toeschietreflex te stimuleren en de melk te laten stromen. Daarna gaan ze over op een langzamer en dieper zuigritme om zo snel mogelijk zo veel mogelijk melk te krijgen.

  Het is de enige op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde borstkolf technologie die het natuurlijke zuigritme van een baby imiteert. Eerst snelle stimulatie, dan langzamer afkolven. Moedermelk is de beste voeding voor een baby. Dit kolfapparaat van Medela ondersteunt moeder en baby optimaal gedurende de borstvoedingsperiode.

  Kenmerken
  - Met 2-Phase Expression
  - Ideaal voor thuis en onderweg
  - Werkt op lichtnet of batterijen
  - Immiteert het zuiggedrag van een baby
  - Geeft meer melk in kortere tijd
  - Heeft een sneller toeschietreflex en snellere melkstroom
  - Inclusief adapters
  - Inclusief calma speen

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(16 reviews)
  Meest recent

  Super krachtig!

  Ik ben er super tevreden mee. Het is makkelijk in gebruik en maakt ook niet te veel lawaai.

  1 persoon vond dit nuttig

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  goede kolf machine

  hele fijne en goede kolf machine! Ben er heel erg tevreden mee.

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  goede kolf

  Fijne en gebruiksvriendelijke kolf, handige timer, batterij gaat relatief lang mee en makkelijk schoon te maken. Hoewel na reiniging 1 kolf stuk nu niet meer werkt, weet niet wat probleem is.

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Compacte, draagbare en zachte kolf

  Top kolf die zachtjes en met accu te gebruiken is. Erg handig onderweg, tijdsbesparing door het dubbele electrische gebruik.

  11 mensen vonden dit nuttig

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  NIET TE VREDEN

  Kort tijd gebruikt, ben niet tevreden met het product. Hij lekt door, en de zuigkracht werd met tijd minder. En nu werkt hij helemaal niet meer! Hij maakt ontzettend veel lawaai! Slechte service van Medela!!! Ongbekrijpelijke mensen die te woord staan. Als je het wil opsturen naar de reparatie ben je je kolf zon 4 weken kwijt!!!

  2 mensen vonden dit nuttig

  niet te gebruiken zonder adapter in het stroom

  de kolf werkt niet zonder dat het aangesloten is op de stroom. Voor mij dus onbruikbaar op plekken waar ik geen stopcontact heb, en ik dit apparaat dus niet kan gebruiken waarvoor ik wilde. heb het retour gestuurd.

  1 persoon vond dit nuttig

  Handig klein apparaat

  Handig klein apparaat. Werkt prettig. Is alleen niet stil, maar ik zelf vind dat geen probleem. For the time being en het kolven van maar paar dagen per week vind ik het prima product.

  Niet tevreden

  Tijdens het kolven kwam er bij mij melk in de slang en het apparaat ging lekken. Volgens de klantenservice is er niks mis met de kolf maar mijn productie te hoog waardoor het gele connector te veel melk niet kan afvoeren en dan komt het in de slang, Mijn melkproductie is alles behalve hoog. Het lijkt mij een onzin antwoord dat een kolf een overproductie niet kan verwerken. Een kolf zou zo gemaakt moeten worden dat het ten alle tijden melk afvoert in een flesje zonder te lekken.

  Niet tevreden

  Ik ben niet zo tevreden met de medela swing. Ik kolfde vrijwel niks. Nadat ik een handkolf had gekocht (van een ander merk) lukte het in eens heel erg goed. Voor mij geen elektrische kolf meer dus!

  Een hele fijne kolf!

  De Medela Swing is een handige kolf. Prima voor thuis of op het werk te kolven. Het is handig om te weten dat ook difrax flessen op de kolf geschroefd kunnen worden!!!!

  toegevoegd aan winkelmand