Medela Swing - enkele elektrische borstkolf
 • Uitverkocht

  MedelaSwing - enkele elektrische borstkolf

  159.-116.-je bespaart 43.-
  Swing
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Medela Swing - enkele elektrische borstkolf

  De Medela Swing elektrische borstkolf is een kolf die zich perfect aan het dagelijks leefpatroon van een dynamische moeder aanpast. De Swing is een ideaal kolfapparaat voor incidenteel of regelmatig gebruik en is handig, trendy en stil. De kolf is voorzien van een stimulatiefase.

  2-Phase Expression
  De Medela Swing heeft het 2-Phase Expression (2-Fase Kolven), dat het natuurlijke zuigritme van de baby imiteert. Hierdoor blijft het kolven comfortabel en efficiënt. Eerst wordt de melkstroom gestimuleerd met een snel kolfritme. Deze innovatieve technologie is gebaseerd op geavanceerd onderzoek en geeft de borstvoedende moeder alle comfort en gemak.

  Uit studies blijkt dat baby's in twee fasen drinken: Eerst zuigen ze snel en licht om de toeschietreflex te stimuleren en de melk te laten stromen. Daarna gaan ze over op een langzamer en dieper zuigritme om zo snel mogelijk zo veel mogelijk melk te krijgen.

  Het is de enige op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde borstkolf technologie die het natuurlijke zuigritme van een baby imiteert. Eerst snelle stimulatie, dan langzamer afkolven. Moedermelk is de beste voeding voor een baby. Dit kolfapparaat van Medela ondersteunt moeder en baby optimaal gedurende de borstvoedingsperiode.

  Kenmerken
  - Met 2-Phase Expression
  - Ideaal voor thuis en onderweg
  - Werkt op lichtnet of batterijen
  - Immiteert het zuiggedrag van een baby
  - Geeft meer melk in kortere tijd
  - Heeft een sneller toeschietreflex en snellere melkstroom
  - Inclusief adapters
  - Inclusief calma speen

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties