Medela Swing elektrische borstkolf
 • -18%

  MedelaSwing elektrische borstkolf

  159.-128.99je bespaart 30.01
  12 reviews
  Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

  Artikelomschrijving

  De Medela Swing elektrische borstkolf is een kolf die zich perfect aan het dagelijks leefpatroon van een dynamische moeder aanpast. De Swing is een ideaal kolfapparaat voor incidenteel of regelmatig gebruik en is handig, trendy en stil.

  2-Phase Expression
  De Medela Swing heeft het 2-Phase Expression (2-Fase Kolven), dat het natuurlijke zuigritme van de baby imiteert. Hierdoor blijft het kolven comfortabel en efficiënt. Eerst wordt de melkstroom gestimuleerd met een snel kolfritme. Deze innovatieve technologie is gebaseerd op geavanceerd onderzoek en geeft de borstvoedende moeder alle comfort en gemak.

  Uit studies blijkt dat baby's in twee fasen drinken: Eerst zuigen ze snel en licht om de toeschietreflex te stimuleren en de melk te laten stromen. Daarna gaan ze over op een langzamer en dieper zuigritme om zo snel mogelijk zo veel mogelijk melk te krijgen.

  Het is de enige op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde borstkolf technologie die het natuurlijke zuigritme van een baby imiteert. Eerst snelle stimulatie, dan langzamer afkolven. Moedermelk is de beste voeding voor een baby. Dit kolfapparaat van Medela ondersteunt moeder en baby optimaal gedurende de borstvoedingsperiode.

  Kenmerken
  - Met 2-Phase Expression
  - Ideaal voor thuis en onderweg
  - Werkt op lichtnet of batterijen
  - Immiteert het zuiggedrag van een baby
  - Geeft meer melk in kortere tijd
  - Heeft een sneller toeschietreflex en snellere melkstroom
  - Inclusief adapters
  - Inclusief calma speen

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.6(12 reviews)

  NIET TE VREDEN

  Kort tijd gebruikt, ben niet tevreden met het product. Hij lekt door, en de zuigkracht werd met tijd minder. En nu werkt hij helemaal niet meer! Hij maakt ontzettend veel lawaai! Slechte service van Medela!!! Ongbekrijpelijke mensen die te woord staan. Als je het wil opsturen naar de reparatie ben je je kolf zon 4 weken kwijt!!!

  1 persoon vond dit nuttig

  niet te gebruiken zonder adapter in het stroom

  de kolf werkt niet zonder dat het aangesloten is op de stroom. Voor mij dus onbruikbaar op plekken waar ik geen stopcontact heb, en ik dit apparaat dus niet kan gebruiken waarvoor ik wilde. heb het retour gestuurd.

  1 persoon vond dit nuttig

  Handig klein apparaat

  Handig klein apparaat. Werkt prettig. Is alleen niet stil, maar ik zelf vind dat geen probleem. For the time being en het kolven van maar paar dagen per week vind ik het prima product.

  Niet tevreden

  Tijdens het kolven kwam er bij mij melk in de slang en het apparaat ging lekken. Volgens de klantenservice is er niks mis met de kolf maar mijn productie te hoog waardoor het gele connector te veel melk niet kan afvoeren en dan komt het in de slang, Mijn melkproductie is alles behalve hoog. Het lijkt mij een onzin antwoord dat een kolf een overproductie niet kan verwerken. Een kolf zou zo gemaakt moeten worden dat het ten alle tijden melk afvoert in een flesje zonder te lekken.

  Niet tevreden

  Ik ben niet zo tevreden met de medela swing. Ik kolfde vrijwel niks. Nadat ik een handkolf had gekocht (van een ander merk) lukte het in eens heel erg goed. Voor mij geen elektrische kolf meer dus!

  Een hele fijne kolf!

  De Medela Swing is een handige kolf. Prima voor thuis of op het werk te kolven. Het is handig om te weten dat ook difrax flessen op de kolf geschroefd kunnen worden!!!!

  Ideale borstkolf

  Erg fijn werkende kolf. Kolft goed en pijnloos de melk af. Maakt minimaal geluid en is gemakkelijk schoon te houden. Een aanrader!

  Degelijke borstkolf voor een nette prijs

  Deze borstkolf, is net als de handkolf van medela een praktisch apparaat. Hij doet zijn werk en is handzaam. Als ik een minpuntje moet noemen zal het het geluid zijn, het is zeker niet storend maar je hoort uiteraard wel het pompende geluid. Hij is normaal tot compact van formaat, en makkelijk mee te nemen in je handtas. In combinatie met de koeltas van medela, waar 4 flesjes in kunnen is het een mooi compleet set.

  Zeer fijne kolf

  Fijne kolf, eenvoudig in gebruik en maakt niet zoveel lawaai. Duidelijke gebruiksaanwijzing

  Voldoet aan de verwachting.

  Redelijk stil. Handzaam apparaat. Het slangetje tussen beide onderdelen laat wel makkelijk los. Handzaam tasje voor onderweg.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp