overzicht
Medela Freestyle - dubbele elektrische borstkolf incl. accessoire set, Elektrische kolf
 • -30%

  MedelaFreestyle - dubbele elektrische borstkolf incl. accessoire set

  359.-249.-je bespaart 110.-
  16 reviews
  Elektrische kolf
  vandaag besteld, maandag in huis

  Medela Freestyle - dubbele elektrische borstkolf incl. accessoire set

  De Freestyle borstkolf van Medela is speciaal ontwikkeld voor moeders met een druk leven. De kolf is klein en licht van gewicht (370 gram), waardoor hij makkelijk mee te nemen is en je meer bewegingsvrijheid geeft tijdens het afkolven. De Freestyle is een van de kleinste dubbele elektrische borstkolven ter wereld. Wanneer de accu volledig is opgeladen kan de Freestyle 3 uur kolven. De kolf is voorzien van een stimulatiefase.

  Efficiënt

  Dubbel afkolven in combinatie met de 2-Phase Expression Technology, ofwel 2-Fase afkolven, vergroot de hoeveelheid afgekolfde melk. Dubbel kolven kan helpen om de melkproduct te vergroten en in stand te houden.

  Comfort

  De individueel regelbare vacuüminstelling en de geheugenfunctie zorgen voor een grote mate van comfort. Het LCD-scherm laat de belangrijkste informatie zien: vacuüm niveau, afkolfduur en accu-status.

  Kenmerken:
  - Voorzien van een adapter en oplaadbare accu
  - Voorzien van geheugenfunctie zodat je je favoriete stand kan inhouden
  - Verpakt in een stijlvolle schoudertas met koeltasje voor meer gemak onderweg
  - BPA-vrij
  - Makkelijk te reinigen

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(16 reviews)
  Meest recent

  Super krachtig!

  Ik ben er super tevreden mee. Het is makkelijk in gebruik en maakt ook niet te veel lawaai.

  1 persoon vond dit nuttig

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  goede kolf machine

  hele fijne en goede kolf machine! Ben er heel erg tevreden mee.

  goede kolf

  Fijne en gebruiksvriendelijke kolf, handige timer, batterij gaat relatief lang mee en makkelijk schoon te maken. Hoewel na reiniging 1 kolf stuk nu niet meer werkt, weet niet wat probleem is.

  Compacte, draagbare en zachte kolf

  Top kolf die zachtjes en met accu te gebruiken is. Erg handig onderweg, tijdsbesparing door het dubbele electrische gebruik.

  11 mensen vonden dit nuttig

  NIET TE VREDEN

  Kort tijd gebruikt, ben niet tevreden met het product. Hij lekt door, en de zuigkracht werd met tijd minder. En nu werkt hij helemaal niet meer! Hij maakt ontzettend veel lawaai! Slechte service van Medela!!! Ongbekrijpelijke mensen die te woord staan. Als je het wil opsturen naar de reparatie ben je je kolf zon 4 weken kwijt!!!

  2 mensen vonden dit nuttig

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  niet te gebruiken zonder adapter in het stroom

  de kolf werkt niet zonder dat het aangesloten is op de stroom. Voor mij dus onbruikbaar op plekken waar ik geen stopcontact heb, en ik dit apparaat dus niet kan gebruiken waarvoor ik wilde. heb het retour gestuurd.

  1 persoon vond dit nuttig

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Handig klein apparaat

  Handig klein apparaat. Werkt prettig. Is alleen niet stil, maar ik zelf vind dat geen probleem. For the time being en het kolven van maar paar dagen per week vind ik het prima product.

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Niet tevreden

  Tijdens het kolven kwam er bij mij melk in de slang en het apparaat ging lekken. Volgens de klantenservice is er niks mis met de kolf maar mijn productie te hoog waardoor het gele connector te veel melk niet kan afvoeren en dan komt het in de slang, Mijn melkproductie is alles behalve hoog. Het lijkt mij een onzin antwoord dat een kolf een overproductie niet kan verwerken. Een kolf zou zo gemaakt moeten worden dat het ten alle tijden melk afvoert in een flesje zonder te lekken.

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Niet tevreden

  Ik ben niet zo tevreden met de medela swing. Ik kolfde vrijwel niks. Nadat ik een handkolf had gekocht (van een ander merk) lukte het in eens heel erg goed. Voor mij geen elektrische kolf meer dus!

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  Een hele fijne kolf!

  De Medela Swing is een handige kolf. Prima voor thuis of op het werk te kolven. Het is handig om te weten dat ook difrax flessen op de kolf geschroefd kunnen worden!!!!

  Soort borstkolf: Elektrische kolf

  toegevoegd aan winkelmand