Meccano Junior bouwpakket Tractor met voorlader

  Meccano Junior bouwpakket Tractor met voorlader

  24.99

  Meccano Junior bouwpakket Tractor met voorlader

  Tractor met voorlader bewegende delen en gereedschap S.T.E.M.-bouwpakket
  Bouw je eigen modeltractor met voorlader met Meccano Junior. Dit STEM-bouwpakket is perfect voor beginnende bouwers en wordt geleverd met alles wat kinderen nodig hebben om een tractor met echte bewegingen in elkaar te zetten: 114 onderdelen, waaronder een Meccano-tractorkap, twee stuks gereedschap, stickers om het model te personaliseren en een eenvoudig te volgen bouwinstructie. Het is supereenvoudig om te bouwen met Meccano Junior. Klik de moeren op de onderdelen om ze vast te zetten en gebruik de bouten om de stukken bij elkaar te houden. Plak de stickers op je tractor om hem af te maken en ontdek de realistische bewegingen. De schep aan de voorzijde kan met de hand omhoog en omlaag worden bewogen, de wielen rollen wanneer deze worden geduwd, en er is zelfs een instelbaar koppelpunt om de wagen vast te maken of los te koppelen. Laat je voltooide tractor zien of speel ermee en doe alsof je graaft, schept en gewassen levert, net als een echte boer.

  De Meccano Junior-tractor met voorlader biedt een uitdagende en toch lonende bouwervaring waar jonge bouwers en volwassenen samen van kunnen genieten. Wanneer kinderen hun tractor in elkaar zetten, leren ze hoe principes uit de wetenschap, technologie, techniek en wiskunde praktisch worden toegepast, ontwikkelen ze hun hand-oogcoördinatie en hun fijne motoriek en oefenen ze met problemen oplossen.

  De STEM-pakketten van Meccano Junior (speelgoed afzonderlijk verkocht) zijn geweldige verjaardagscadeaus, kerstcadeaus of cadeaus voor kinderen vanaf 5 jr. voor elke gelegenheid. Haal de Meccano Junior-tractor met voorlader in huis en laat je bouwer kennismaken met de wereld van de techniek.

  Inhoud
  • 114 onderdelen
  • 2 stuks gereedschap
  • 1 stickervel
  • 1 bouwinstructie (voor 1 model)
  lees meer

  Specificaties

  MerkMeccano
  Duurzamer
  EAN0778988381083
  artikelnummer17010946

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.