overzicht
McCulloch LI-40HT accu heggenschaar
 • Sale
 • -10%

  McCullochLI-40HT accu heggenschaar

  228.95206.05je bespaart 22.90
  Heggenschaar
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  McCulloch LI-40HT accu heggenschaar

  Deze zeer krachtige LI-40HT accu heggenschaar van McCulloch geeft je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt. De heggenschaar is makkelijk in gebruik, heeft weinig onderhoud nodig en is ook nog eens zeer prettig om mee te werken. Je kunt de hoek van de heggenschaar helemaal naar eigen wens instellen, zodat je altijd een rechte snede maakt en een ergonomische houding hanteert.

  Flexibel
  De heggenschaar heeft namelijk een flexibel handvat, die je in kunt stellen in elke hoek die je wilt. Doordat je deze in kunt stellen, hoef je zelf niet in een vreemde hoek te gaan staan. Deze ergonomisch verantwoorde houding zorgt ervoor dat je geen blessures of kwetsuren oploopt, zelfs niet bij langere en intensievere snoei partijen.

  Multifunctionele accu
  De 40V Lithium-Ion accu die standaard bij deze heggenschaar wordt meegeleverd is multifunctioneel te gebruiken. Zo kun je deze accu gebruiken in de kettingzaag, bladblazer, trimmer of deze heggenschaar. Eventueel kun je nog een extra accu aanschaffen, of een aparte oplader zodat jij overal naar wens nog een extra accu - of oplader beschikbaar hebt en nooit meer voor teleurstellingen komt te staan.

  Comfortabel
  De heggenschaar is zeer comfortabel in gebruik dankzij het geringe gewicht van slechts 2,6kg. Ook ben je niet afhankelijk van een elektriciteitssnoer en heb je geen onnodig onderhoud van een benzine motor. De heggenschaar heeft een zwaardlengte van 60 centimeter en een snoeicapaciteit van 22mm. Hiermee kun je de meest reguliere heggen zonder problemen snoeien.

  Kenmerken:
  - Meslengte: 60cm
  - Accuspanning: 40V
  - Batterij technologie: Lithium-Ion
  - Snoeicapaciteit: 22mm
  - Gewicht: 2,6kg
  - Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties