Maybelline New York The Colossal Volum'Express Waterproof mascara - Black, Zwart

  Maybelline New YorkThe Colossal Volum'Express Waterproof mascara - Black

  15.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Maybelline New York The Colossal Volum'Express Waterproof mascara - Black

  Volum' Express Colossal Glam Black Waterproof Mascara is de beste mascara* van Maybelline voor een intens New York City volume. De meest iconische waterproof mascara in een gele verpakking geeft direct zichtbaar kolossaal en klontvrij volume in een New York minuut:
  - Direct kolossaal volume voor een intense oogopslag
  - Formule verrijkt met collageen voor een maximaal volume effect
  - Iconische mega mascaraborstel die alle wimpers in één beweging omhult met een laagje mascara
  - De mascara op waterbasis is waterproof
  - Deze volume mascara is geschikt voor gevoelige ogen en voor lensdragers

  Productbeschrijving
  Met de Volum' Express The Colossal waterproof volume mascara van Maybelline krijg je kolossale wimpers in één dekkende laag door de collageen formule en de mega mascaraborstel. Zeg klontjes vaarwel! De formule is oftalmologisch getest en geschikt voor lensdragers. Mascara voor gevoelige ogen. DIRECT VOLUME. BIG. BOLD. JUST LIKE NEW YORK.

  De verpakking van de Colossal waterproof mascara is recentelijk vernieuwd. De formule en het borsteltje zijn beide exact hetzelfde als dat je gewend bent, maar de Maybelline mascara komt in een fris, nieuw geel jasje.

  Oftalmologisch getest en geschikt voor lensdragers.

  Waarom het werkt
  De mascara op waterbasis heeft een waterproof formule, creëert volume en is verrijkt met collageen. Doordat de volume mascara verrijkt is met collageen lijken de wimpers meer volume te hebben en ontstaat er een edgy New York City look. Daarnaast geeft het mega borsteltje intens volume, zonder klontjes. Het megaborsteltje bereikt alle wimpers in één applicatie waardoor er direct zichtbaar volume ontstaat. Het revolutionaire kogelvormige borsteltje van de Colossal waterproof mascara heeft zachte borstelhaartjes die ervoor zorgen dat alle wimpers vanaf de aanzet bereikt worden. De Colossal mascara van Maybelline: onze beste mascara*.

  Tip van onze make-up artist
  Stap 1: beweeg het borsteltje van de Maybelline mascara van de wortel van de wimper tot aan de punt voor direct zichtbaar volume. De mascara is geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers.
  Stap 2: laat de mascara niet drogen als je meerdere lagen mascara aan wilt brengen.
  Stap 3: voor een nog intenser resultaat combineer je The Colossal mascara met de Master Precise eyeliner.
  lees meer

  Specificaties