Maybelline New York Tattoo Brow wenkbrauwgel - 1 Light Brown
 • actie
 • -52%

  Maybelline New YorkTattoo Brow wenkbrauwgel - 1 Light Brown

  16.997.99je bespaart 9.-
  • 1 Light Brown
  • 2 Medium brown
  • 3 Dark Brown
  • 25 Chocolate
  vandaag besteld, morgen in huis

  Maybelline New York Tattoo Brow wenkbrauwgel - 1 Light Brown

  De Maybelline Peel Off Wenkbrauwkleuring geeft je wenkbrauwen kleuring voor zichtbaar gedefinieerde wenkbrauwen. De peel off formule geeft een optimale wenkbrauwkleuring en geeft tot 3 dagen kleur aan je wenkbrauwen zonder af te geven.

  Productbeschrijving
  Maybelline Tattoo Brow Peel Gel 1 Light Brown is een peel off wenkbrauwgel met een unieke formule die het mogelijk maakt om je wenkbrauwen tot 3 dagen lang kleur te geven. Je vult jouw onzichtbare of ongelijke wenkbrauwen dus gemakkelijk op met een kleur die bij jouw wenkbrauwen past. Onopvallende wenkbrauwen zijn verleden tijd, doordat ze gelijkmatig zijn gekleurd, dagenlang.

  Waarom het werkt
  De peel off wenkbrauwgel 1 Light Brown is makkelijk te gebruiken. Aanbrengen, laten drogen, peel-off! De formule vervaagt geleidelijk waarna je ze weer kunt kleuren met de Tattoo Brow Gel.

  Tip van onze make-up artist
  Stap 1: Breng de formule aan over de wenkbrauwen.
  Stap 2: Laat de formule ten minste 20 minuten drogen. Voor extra lang resultaat laat je de formule tot 2 uur drogen. De formule droogt op als een gel-achtig laagje op de wenkbrauwen.
  Stap 3: Peel-off! Trek de opgedroogde wenkbrauwgel voorzichtig van de wenkbrauwen af vanuit de binnenkant van de wenkbrauwen tot de buitenkant zodat je meebeweegt met de natuurlijke haargroei.
  Stap 4: Wacht even voordat je de wenkbrauwen reinigt met make-upremover of douche (advies: 2 uur).
  lees meer

  Specificaties