Maybelline New York SuperStay Matte Ink lippenstift - 165 Succesful
 • uitverkocht

  Maybelline New YorkSuperStay Matte Ink lippenstift - 165 Succesful

  6.9913.99je bespaart 7.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Maybelline New York SuperStay Matte Ink lippenstift - 165 Succesful

  Maybelline New York introduceert de matte ink lipsticks met intense kleurimpact: SuperStay Matte Ink. SuperStay Matte Ink 165 Succesful is een liquid lipstick met een licht roze kleur. Van diner tot date in de city that never sleeps - de Maybelline SuperStay lipsticks kunnen elke uitdaging aan!
  - De langhoudende roze lipstick blijft tot 16 uur lang zitten
  - Liquid lipstick met sterk gepigmenteerde kleurformule voor een intens matte, paars kleurresultaat
  - Puntige applicator voor een precieze en gemakkelijke applicatie
  - Statement matte lippen met een trendy New York City edge
  - Nu keuze uit meer dan 20 matte kleuren van de Maybelline lipsticks

  Productbeschrijving
  De SuperStay Matte Ink lipsticks van Maybelline zijn de langhoudende matte lipstick die tot 16 uur blijft zitten waardoor je de hele dag geniet van perfect matte lippen. De roze liquid lipstick accentueert jouw lippen rijkelijk zodat dat je je zorgen hoeft te maken om het bijwerken van de lipstick. Daarnaast is langhoudende lipstick gemakkelijk aan te brengen door de puntige applicator zodat je jouw lippen kunt definiëren hoe jij het wilt. De de totale Maybelline SuperStay lipsticks matte Ink familie bestaat nu maarliefst 20 kleuren zodat je eindeloos kan variëren! Ink with attitude. Express yourself in matte ink.

  Waarom het werkt
  De Maybelline lipstick heeft een rijke vloeibare formule met pure, matte pigmenten. Zo hul je jouw lippen in een intense kleur met een comfortabele dekking van 16 uur lang, zonder vervagen of afgeven. De matte lipsticks kunnen elke uitdaging die op het pad komen aan, ze zijn langhoudende lipsticks die zowel smudgeproof én transferproof zijn.

  Tip van onze make-up artist
  Stap 1: breng de matte Maybelline lipstick aan op het midden van de bovenlip en volg de contouren van jouw mond naar beneden.
  Stap 2: laat de matte lipstick over de onderlip glijden om de onderlip in te kleuren. Kleur eventueel net iets buiten de natuurlijke liplijn om de lippen groter te laten lijken. Zo laat je de Maybelline SuperStay lipstick aansluiten bij jouw look van de dag.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews (141)

  algemene beoordeling
  (141 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.