Alle make-up
Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 220 Natural Beige - poeder
 • actie
 • -25%

  Maybelline New YorkFit Me Matte & Poreless 220 Natural Beige - poeder

  9.997.49je bespaart 2.50
  • Classic Ivory
  • Ivory
  • Natural Beige
  • Natural Ivory
  vandaag besteld, morgen in huis
  Tot 40% korting op make-up.

  Tot 40% korting op make-up.

  Ontvang nu tijdelijk 40% korting op heel veel make-up. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 27 januari 2020.

  Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 220 Natural Beige - poeder

  Ga voor de perfecte fit voor jouw huid met de Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder - 220 Natural Beige. Waarom werkt het: De Fit Me Matte & Poreless poeder is geschikt voor een normale tot vette huid en blend egaal met jouw teint. Gebruik de poeder direct op je huid of over je foundation. De poeder heeft een prachtige matte finish. Tip van onze Make-up artist: Combineer de Fit Me Matte & Poreless Powder met het Master Bronze Palette om je look helemaal af te maken.
  lees meer

  Specificaties