Alle make-up
Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 120 Classic Ivory  - poeder
 • actie
 • -50%

  Maybelline New YorkFit Me Matte & Poreless 120 Classic Ivory  - poeder

  9.994.99je bespaart 5.-
  • Classic Ivory
  • Ivory
  • Natural Beige
  • Natural Ivory
  vandaag besteld, morgen in huis
  Actie!

  Actie!

  Tot 50% korting op heel veel make-up en verzorging. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 10 februari 2020.

  Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 120 Classic Ivory  - poeder

  Ga voor de perfecte fit voor jouw huid met de Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder - 120 Classic Ivory. Waarom werkt het: De Fit Me Matte & Poreless poeder is geschikt voor een normale tot vette huid en blend egaal met jouw teint. Gebruik de poeder direct op je huid of over je foundation. De poeder heeft een prachtige matte finish. Tip van onze Make-up artist: Combineer de Fit Me Matte & Poreless Powder met het Master Bronze Palette om je look helemaal af te maken.
  lees meer

  Specificaties