Alle make-up
Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 115 Ivory - poeder
 • actie
 • -25%

  Maybelline New YorkFit Me Matte & Poreless 115 Ivory - poeder

  9.997.49je bespaart 2.50
  vandaag besteld, morgen in huis
  Tot 40% korting op make-up.

  Tot 40% korting op make-up.

  Ontvang nu tijdelijk 40% korting op heel veel make-up. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 27 januari 2020.

  Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 115 Ivory - poeder

  Ga voor de perfecte fit voor jouw huid met de Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder - 115 Ivory. Waarom werkt het: De Fit Me Matte & Poreless poeder is geschikt voor een normale tot vette huid en blend egaal met jouw teint. Gebruik de poeder direct op je huid of over je foundation. De poeder heeft een prachtige matte finish. Tip van onze Make-up artist: Combineer de Fit Me Matte & Poreless Powder met het Master Bronze Palette om je look helemaal af te maken.
  lees meer

  Specificaties