Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 115 Ivory - poeder

  Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 115 Ivory - poeder

  9.99

  Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 115 Ivory - poeder

  Ga voor de perfecte fit voor jouw huid met de Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder - 115 Ivory. Waarom werkt het: De Fit Me Matte & Poreless poeder is geschikt voor een normale tot vette huid en blend egaal met jouw teint. Gebruik de poeder direct op je huid of over je foundation. De poeder heeft een prachtige matte finish. Tip van onze Make-up artist: Combineer de Fit Me Matte & Poreless Powder met het Master Bronze Palette om je look helemaal af te maken.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Soort poederCompact
  Aantal stuks in verpakking1
  KleurIvory
  MerkMaybelline New York
  EAN3600531384173
  artikelnummer318622

  Reviews (6)

  algemene beoordeling
  (6 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.