Maybelline New York Color Sensational Made for all lippenstift - 388 Plum For Me
 • glamour day
 • -50%

  Maybelline New YorkColor Sensational Made for all lippenstift - 388 Plum For Me

  12.496.24je bespaart 6.25
  • 373 Mauve For Me
  • 376 Pink For Me
  • 379 Fuchsia For Me
  • 382 Red For Me
  • 385 Ruby For Me
  • 388 Plum For Me
  vandaag besteld, morgen in huis
  Glamour Day pre-sale!

  Glamour Day pre-sale!

  Morgen is het Glamour Day! Profiteer daarom nu al van onze pre-sale: tot 20% korting. De korting is reeds verwerkt in de hier getoonde prijs en is geldig tot en met zondag 27 september 2020.

  Maybelline New York Color Sensational Made for all lippenstift - 388 Plum For Me

  De nieuwste Maybelline universele lipstick voor jou
  - Stel niet langer de vraag: “welke lippenstift staat mij?” en kies met zekerheid
  - Ontdek 6 kleuren lippenstift die iedereen sensationeel goed staan*
  - Ultra gepigmenteerde formule met een glanzende afwerking

  *Getest op 50 verschillende huidskleuren.

  Productbeschrijving
  Vind je het lastig om erachter te komen welke kleur lippenstift past bij jouw haarkleur, ogen of huidskleur? De nieuwste innovatie van Maybelline zorgt ervoor dat je nooit meer twijfelt aan welke kleur lippenstift jou het mooist staat! De Color Sensational Made For All 388 Plum For Me is getest op 50 huidskleuren en op meer dan 150 vrouwen voor bewezen resultaat.

  Waarom het werkt
  De Made For All 388 Plum For Me lippenstift is gemaakt met speciaal geselecteerde pigmenten en is getest op 50 verschillende huidskleuren. Hierdoor staat de iedereen de lippenstift goed waardoor je met zekerheid de juiste kleur lippenstift koopt. De Made For All 388 Plum For Me lippenstift heeft een prachtige glanzende afwerking. Doordat de formule daarnaast is verrijkt met honingnectar, voelt de formule zacht en comfortabel aan. Voor gedefinieerde lijnen gebruik je de Made For All lipstick in combinatie met een lipliner.

  Tip van onze make-up artist
  Stap 1: omlijn jouw lippen met een lipliner voor gedefinieerde lippen.
  Stap 2: kleur de lippen in met de Made For All lipstick door de lipstick aan te brengen op het midden van de bovenlip en de contouren van jouw mond te volgen.
  Stap 3: laat de lipstick over de onderlip glijden om de onderlip in te kleuren.
  lees meer

  Specificaties