overzicht
Maybelline New York City Bronzer 250 Medium Warm - bronzer
 • Actie
 • -50%

  Maybelline New YorkCity Bronzer 250 Medium Warm - bronzer

  12.996.49je bespaart 6.50
  250 Medium Warm
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Actie
  Tot 50% korting op heel veel make-up en verzorging! De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 25 november 2019.

  Maybelline New York City Bronzer 250 Medium Warm - bronzer

  De nieuwste Maybelline bronzer en contouring poeder is een 2-in-1 bronzer en countouring poeder met matte finish. De zijdezachte formule,verrijkt met cacaoboter geeft een sunkissed look en een natuurlijke zongebruinde teint

  Productbeschrijving
  De City Bronzer 250 Medium Warm van Maybelline is Maybelline’s eerste bronzer en countouring poeder in één. De poeder is verrijkt met cacaoboter en heeft een matte finish. Voor een natuurlijke gebronzede huid gebruik je de City Bronzer 250 Medium Warm als bronzer en voor een gedefinieerde make-up look gebruik je de City Bronzer 250 Medium Warm als contouring poeder.

  Waarom het werkt
  Het 2-in-1 bronzer en contouring poeder accentueert de natuurlijke glans van de huid en omlijst jouw contouren. Het micro-fijne poeder heeft een matte finish met zijdeglans waardoor het gezicht niet glimt of vettig oogt.

  Tip van onze make-up artist
  Brons de huid: breng de bronzer lichtjes aan op het hele gezicht met een make-up kwast, focus daarbij op de vlakken die als eerste door de zon geraakt worden zoals de wangen en voorhoofdvoor een natuurlijke zonnige look.

  Contour de huid: breng de bronzer met een make-up kwast borstel aan onder de jukbeenderen om de vormen van het gezicht te contouren.
  lees meer

  Specificaties