Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

DVD's
Maya - Het vreemde ei (DVD)
 • Uitverkocht

  Maya - Het vreemde ei (DVD)

  10.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Maya - Het vreemde ei (DVD)

  Dag allemaal, ik ben Maya de Bij! Waar ik het meest van hou? Van vrijheid! Daarom woon ik ook in de wei en niet in een bijenkorf. Ik beleef de leukste avonturen met mijn vrienden: Shelby de slak, Max de worm ... en Willy natuurlijk! Hij is superlui en een echte lekkerbek ... Maar hij is mijn allerbeste vriend. Samen gaan we op avontuur! Ga je mee?  Koning Willy
  Koninginnedag
  Het vreemde ei
  Edgar is nooit meer bang
  De zonsverduistering

  Extra's:

  Clip: Samson & Gert 'Zwaaien'

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreAnimatie
  Speelduur60
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenFrans, Nederlands, Vlaams
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld16:9

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand