Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Kinderen
Maya de Bij - Een nieuwe vriend (DVD)
 • Uitverkocht

  Maya de Bij - Een nieuwe vriend (DVD)

  10.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Maya de Bij - Een nieuwe vriend (DVD)

  Dag allemaal, ik ben Maya de Bij! Waar ik het meeste van hou? Van vrijheid! Daarom woon ik ook in de wei en niet in een bijenkorf. Ik beleef de leukste avonturen met mijn vrienden Shelby de slak, Max de worm en Willy natuurlijk!

  Willy is superlui en een echte lekkerbek.... Maar hij is mijn allerbeste vriend. Samen gaan we op avontuur! Ga je mee?  Een nieuwe vriend
  Maya snelt te hulp
  De wilde bende
  Bijzonder proper
  De nepwesp

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreAnimatie
  Speelduur60
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands, Vlaams
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld16:9
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand