overzicht
Maxi-Cosi Titan autostoel Nomad Black, Nomad black
 • Uitverkocht

  Maxi-CosiTitan autostoel Nomad Black

  269.-215.-je bespaart 54.-
  Nomad black
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Autostoeltjes

  Maxi-Cosi Titan autostoel Nomad Black

  Het Maxi-Cosi Titan Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Dat betekent dat deze stoel een groep 1, 2 en 3 autostoel ineen is. Handig, want zo heb je jarenlang plezier van het autostoeltje.

  Veiligheid
  Het Maxi-Cosi Titan Autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. De hoofdsteun is verstelbaar voor optimale veiligheid en comfort. Doordat de hoofdsteun eenvoudig te verstellen is bevindt het hoofd van je kindje zich altijd in de veilige zone.

  Installatie in de auto
  Om het Maxi-Cosi Titan Autostoeltje correct in de auto te installeren maak je gebruik van Isofix bevestigingspunten en een Top Tether. Hiermee is de autostoel muurvast bevestigd aan het chassis van de auto. Het autostoeltje wordt altijd met de rijrichting mee gebruikt.

  Comfort
  Je gebruikt eerst de 5-punts gordel om je kindje in de autostoel te installeren. Vanaf ongeveer 3,5 tot 12 jaar kun je je kindje met de 3-punts autogordel bevestigen. Het autostoeltje groeit stapsgewijs steeds met je kindje mee. Voor optimaal comfort heeft de autostoel diverse ligstanden.

  Gebruiksgemak
  Doordat de autostoel bevestigd wordt met Isofix is de installatie van de autostoel een fluitje van een cent. Hierdoor is het geen probleem om de autostoel te wisselen tussen verschillende auto’s.   Kenmerken

  - Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar- Voor jarenlang plezier- Eenvoudige bevestiging met Isofix en TopTether- Verstelbare hoofdsteun- Diverse ligstanden

  - Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
  lees meer

  Specificaties