Maxi-Cosi Titan autostoel basic black

  Maxi-Cosi Titan autostoel basic black

  239.-
  Basic Black

  Maxi-Cosi Titan autostoel basic black

  Een kind in ontwikkeling groeit overal razendsnel uit. Bij Maxi-Cosi hebben we daar iets op bedacht: een autostoeltje voor meerdere leeftijden. Ontdek de Titan. De Maxi-Cosi Titan is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 1-2-3 ineen. Je gebruikt de Titan eerst als peuterautostoeltje (groep 1) met het vijfpunts-gordelsysteem. Daarna is de Titan net zo eenvoudig te bevestigen met een gewone driepunts-gordel voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (groep 2/3).

  Veiligheid
  De Titan beschikt over een 5-punts veiligheidsgordel. Een vijfpuntsgordel heeft vijf bevestigingspunten die ervoor zorgen dat de stijve lichaamsdelen van kinderen goed verankerd zijn: schouders en heupen.

  Gebruiksgemak
  De Maxi-Cosi Titan is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 1-2-3 ineen. Je gebruikt de Titan eerst als peuterautostoeltje (groep 1) met het vijfpunts-gordelsysteem. Daarna is de Titan net zo eenvoudig te bevestigen met een gewone driepunts-gordel voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (groep 2/3).

  Comfort
  Voor maximaal comfort en pasvorm kun je de hoofdsteun heel eenvoudig verstellen.

  Installatie in de auto
  De Isofix-bevestiging met zogenaamde ‘Top Tether’ aansluiting houdt het autostoeltje stevig op z’n plek.

  Kenmerken
  -Meegroei autostoeltje: vanaf 9 maanden tot ca 12 jaar.- Hoofdsteun eenvoudig te verstellen- Meerdere comfortabele ligstanden- Stevige Isofix en Top Tether bevestiging in de auto
  - Eenvoudig verstelbare hoofdsteun- Gelijktijdig verstellen van hoofdsteun en veiligheidsgordel- Wasbare bekleding- 5 zit- en ligstanden- Inclusief peuterkussen voor de beste pasvorm- Uitstekende testresultaten- Bevestiging met Isofix en Top Tether- Vijfpuntsveiligheidsgordel- Zijbeschermingssysteem
  lees meer

  Specificaties

  Incl. zonnekap
  Soort gordel5-puntsgordel
  i-Size
  Bevestiging op kinderwagen
  Zijwaartse bescherming
  Verstelbare hoofdsteun
  Verstelbare schoudergordel
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (11)

  algemene beoordeling
  (11 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.