Maxi-Cosi Titan autostoel basic black, Basic Black

  Maxi-CosiTitan autostoel basic black

  239.-
  Basic Black
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Maxi-Cosi Titan autostoel basic black

  Een kind in ontwikkeling groeit overal razendsnel uit. Bij Maxi-Cosi hebben we daar iets op bedacht: een autostoeltje voor meerdere leeftijden. Ontdek de Titan. De Maxi-Cosi Titan is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 1-2-3 ineen. Je gebruikt de Titan eerst als peuterautostoeltje (groep 1) met het vijfpunts-gordelsysteem. Daarna is de Titan net zo eenvoudig te bevestigen met een gewone driepunts-gordel voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (groep 2/3).

  Veiligheid
  De Titan beschikt over een 5-punts veiligheidsgordel. Een vijfpuntsgordel heeft vijf bevestigingspunten die ervoor zorgen dat de stijve lichaamsdelen van kinderen goed verankerd zijn: schouders en heupen.

  Gebruiksgemak
  De Maxi-Cosi Titan is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 1-2-3 ineen. Je gebruikt de Titan eerst als peuterautostoeltje (groep 1) met het vijfpunts-gordelsysteem. Daarna is de Titan net zo eenvoudig te bevestigen met een gewone driepunts-gordel voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (groep 2/3).

  Comfort
  Voor maximaal comfort en pasvorm kun je de hoofdsteun heel eenvoudig verstellen.

  Installatie in de auto
  De Isofix-bevestiging met zogenaamde ‘Top Tether’ aansluiting houdt het autostoeltje stevig op z’n plek.

  Kenmerken
  -Meegroei autostoeltje: vanaf 9 maanden tot ca 12 jaar.- Hoofdsteun eenvoudig te verstellen- Meerdere comfortabele ligstanden- Stevige Isofix en Top Tether bevestiging in de auto
  - Eenvoudig verstelbare hoofdsteun- Gelijktijdig verstellen van hoofdsteun en veiligheidsgordel- Wasbare bekleding- 5 zit- en ligstanden- Inclusief peuterkussen voor de beste pasvorm- Uitstekende testresultaten- Bevestiging met Isofix en Top Tether- Vijfpuntsveiligheidsgordel- Zijbeschermingssysteem
  lees meer

  Specificaties

  Garantie