Maxi-Cosi Rock autostoel essential blue, Essential Blue
 • uitverkocht

  Maxi-CosiRock autostoel essential blue

  199.-119.-je bespaart 80.-
  Essential Blue
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Babydeals!

  Babydeals!

  Profiteer tijdelijk van hoge kortingen op heel veel voor baby's. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. ontdek alle deals >

  Maxi-Cosi Rock autostoel essential blue

  Om ervoor te zorgen dat je kindje zo fijn en veilig mogelijk onderweg is, biedt de Maxi-Cosi Rock een comfortabel verkleinkussentje voor pasgeborenen zodat je baby veilig en prettiger in het autostoeltje ligt. For de comfort van grotere kindjes en de veiligheid in het geval van een zijdelingse botsing, zijn de zijvleugels aan de bovenkant voorzien van impact absorberend materiaal.

  Veiligheid
  Voor optimale veiligheid adviseren wij om de Rock te gebruiken in combinatie met de FamilyFix One i-Size base. Dit is een handig Isofix Click & Go-systeem. In Mei 2018 is de Rock door de Consumentenbond benoemd als ‘Beste Koop’ in de categorie groep 0+ i-Size baby autostoeltjes.

  Gebruiksgemak
  Of je nou naar het park gaat om te wandelen, een kort op bezoek gaat bij opa en oma of even snel stopt bij de supermarkt, Ga je voor een wandeling in het park, op bezoek bij opa en oma of even snel langs de supermarkt? Gebruik onze i-Size autostoel in combinatie met een kinderwagen door de Rock erop de klikken. De combinatie van de Rock met een Maxi-Cosi kinderwagen zorgt voor een perfecte match.

  Comfort
  Naast dat de Maxi-Cosi Rock erg veilig is, is dit autostoeltje ook erg comfortabel voor jou en je kindje. Het stoeltje heeft extra padding en beschikt over een comfortabele verkleinkussentje. Dit verkleinkussentje is ontworpen om een perfecte pasvorm te maken voor jouw pasgeboren kindje.

  Installatie in de auto
  Heb je één, twee, of meer auto’s? Of je kindje nou alleen met jou mee rijdt, met een tweede auto of met opa en oma, de Maxi-Cosi Rock past altijd. Het autostoeltje kan vastgemaakt worden aan de stoel van je auto door de gordel te gebruiken of de Isofix ankerpunten van je auto. Het installeren van het autostoeltje wordt stap voor stap uitgelegd in onze gebruiksaanwijzingen.

  Voor het installeren met Isofix, is er een Isofix base nodig. Link de base met je auto door Isofix connectoren en laat het geïnstalleerd in je auto. Op deze manier, past de Rock elke keer met een simpele “click” op de base. Visuele indicatoren op de base geven aan wanneer het autostoeltje goed zit en je klaar bent om te gaan.

  Kenmerken
  - 3-punts gordel
  - Isofix-installatie i.c.m. de FamilyFix One i-Size
  - Wasbare bekleding
  - Geheugen knoppen voor de Maxi-Cosi en Quinny kinderwagens
  - Comfortabele baby-hugg verkleiner
  - Geïntegreerde zonnekap
  - Comfortabel zitje met extra vulling Veiligheid
  - i-Size (R129)
  - Achterwaarts gericht vervoeren
  - Side Protection System
  - Goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig
  lees meer

  Specificaties

  Garantie