Maxi-Cosi Pearl autostoel Nomad Blue, Nomad blue
 • Uitverkocht

  Maxi-Cosi Pearlautostoel Nomad Blue

  259.-168.-je bespaart 91.-
  Nomad blue
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Maxi-Cosi Pearl autostoel Nomad Blue

  De Maxi-Cosi Pearl (voor kinderen van 9-18 kg) is een fijne autostoel: veilig, comfortabel en praktisch in gebruik. Het stoeltje heeft meerdere ruststanden en heerlijk zachte bekleding. Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje goed vast.

  Veiligheid
  De Maxi-Cosi Pearl is voorzien van extra zijdelingse bescherming. Hierdoor worden tijdens een aanrijding de schokken verminderd en is de kans op letsel minder groot. De Maxi-Cosi Pearl is uitgebreid getest en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen.

  Installatie in de auto
  Het Maxi-Cosi Pearl autostoeltje kan alleen in de auto geïnstalleerd worden met behulp van de FamilyFix (niet inbegrepen), een veilig verankeringssysteem waarbij de kans op een foute installatie vrijwel is uitgesloten. De FamilyFix geeft door middel van geluid- en lichtsignalen aan of het autostoeltje correct en veilig in de auto geplaatst is.

  Comfort
  Het autostoeltje heeft een vrij hoge positie in de auto, zodat je kindje een goed uitzicht heeft. Het zitje is in vijf verschillende standen te zetten, waaronder volledig horizontaal. Je kind kan dus gerust in het autostoeltje slapen.

  Gebruiksgemak
  FamilyFix is een onderdeel van de Car Seat Family en kan ook gebruikt worden voor de babyautostoeltjes Maxi-Cosi Pebble en de Maxi-Cosi CabrioFix. Je hebt dus maar één Isofix basis nodig voor twee opeenvolgende autostoeltjes. Het gordelsysteem is heel gemakkelijk met één hand te verstellen; het kan tegelijkertijd met de hoofdsteun versteld worden. Het 'easy out'-gordelsysteem houdt de gordel opzij, zodat je kind gemakkelijk in en uit kan stappen.

  Let op! Bij de Maxi-Cosi Pearl heb je een FamilyFix Base nodig om de stoel te bevestigen. De FamilyFix Base is niet inbegrepen en kan los aangeschaft worden.  Kenmerken
  - Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg)
  - Slim en compact design
  - Hoge zitpositie in de auto
  - Gelijktijdige verstelling van hoofdsteun en gordelsysteem vanaf de voorzijde, ook als je kind in het autostoeltje zit
  - Uitsluitend te gebruiken in combinatie met de FamilyFix, dezelfde Isofix basis die voor het Pebble en CabrioFix baby-autostoeltje gebruikt wordt- Extra zijdelingse bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant
  - 'Easy out’ gordelsysteem houdt gordels naar opzij voor gemakkelijker in- en uitstappen
  - Licht- en geluidssignalen op FamilyFix geven weer of het autostoeltje correct is geïnstalleerd
  - 5 verschillende posities van zit- naar slaapstand
  - Gordelsysteem met één hand te verstellen
  - Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04
  lees meer

  Specificaties

  Garantie