Maxi-Cosi Pearl autostoel groep 1 nomad brown, Nomad brown
 • Uitverkocht

  Maxi-Cosi Pearlautostoel groep 1 nomad brown

  259.-125.-je bespaart 134.-
  Nomad brown
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Maxi-Cosi Pearl autostoel groep 1 nomad brown

  De Maxi-Cosi Pearl autostoel is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kilogram (9 maanden tot 4 jaar). Het autostoeltje past uitsluitend in combinatie met de FamilyFix base in de auto. Het autostoeltje heeft meerdere ruststanden en een heerlijk zachte bekleding. Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje ten alle tijden goed vast. De Maxi-Cosi Pearl is een fijne autostoel. Veilig, comfortabel en praktisch in gebruik.

  Veiligheid
  De Maxi-Cosi Pearl is voorzien van extra zijdelingse bescherming. Hierdoor worden de schokken die ontstaan tijdens een aanrijding verminderd, waardoor de kans op letstel aanzienlijk kleiner wordt. De Maxi-Cosi Pearl is uitgebreid getest en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm.

  Gebruiksgemak
  FamilyFix is een onderdeel van de Car Seat Family en kan ook gebrukt worden voor de babystoeltjes Maxi-Cosi Pebble en de Maxi-Cosi CabrioFix. Je hebt dus maar één Isofix basis nodig voor twee opeenvolgende autostoeltjes. Het gordelsysteem is gemakkelijk met één hand te verstellen en kan tegerlijkertijd met de hoofdsteun versteld worden. Het 'easy-out'-gordelsysteem houdt de gordel opzij, zodat je kind gemakkelijk in en uit kan stappen.

  Comfort
  Het autostoeltje neemt een vrij hoge positie in de auto in, zodat je kindje een goed uitzicht heeft. Het zitje is in vijf verschillende standen te verstellen, waaronder een volledig horizontale stand. Je kindje kan dus met een gerust hart in het autostoeltje slapen.

  Installatie in de auto
  Het Maxi-Cosi pearl autostoeltje kan alleen in de auto geïnstalleerd worden met behulp van de FamilyFix (niet inbegrepen). De FamilyFix is een veilig verankeringssysteem waarbij de kans op een foute installatie vrijwel is uitgesloten. De FamilyFix geeft door middel van geluid- en lichtsignalen aan of het autostoeltje correct en veilig geïnstalleerd is.

  Kenmerken
  - Slim en compact design
  - Hoge zitpositie in de auto
  - Gelijktijdig verstellen van de hoofdsteun en het gordelsysteem.
  - Uitsluitend te gebruiken in combinatie met de FamilyFix
  - Extra zijdelingse bescherming tegen aanrijdingen van de zijkant
  - Licht- en geluidssignalen geven weer of het autostoeltje correct is geïnstalleerd
  - Vijf verschillende posities van zit- naar slaapstand
  - Gordelsysteem met één hand te verstellen
  - Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04
  lees meer

  Specificaties

  Garantie