Maxi-Cosi Laika 2 buggy essential graphite, Essential Graphite
 • sale
 • -24%

  Maxi-Cosi Laika2 buggy essential graphite

  329.-249.-je bespaart 80.-
  Essential Graphite
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Maxi-Cosi Laika 2 buggy essential graphite

  Ontdek de meest comfortabele en compacte buggy die je kunt gebruiken vanaf de geboorte: de Maxi-Cosi Laika 2. Dankzij het lichte gewicht en het comfort voor je kindje, is het de perfecte buggy voor het stadsleven. In combinatie met de zachte Laika reiswieg en een Maxi-Cosi baby autostoeltje is het mogelijk om de Laika 2 te gebruiken als ideale oplossing vanaf de geboorte tot 3,5 jaar.

  Gebruiksgemak
  Wanneer je in het stadscentrum woont, maak je zo nu en dan wel gebruik van het openbaar vervoer of loop je door smalle voetpaden. Dan is de Maxi-Cosi Laika buggy een perfecte uitkomst! De buggy is met één hand in te vouwen en gemakkelijk te dragen dankzij de schouderband. Daarnaast is de buggy ook super licht (7,4kg) en compact voor makkelijk sturen.
  Bovendien tover je met de zachte Laika reiswieg, of Maxi-Cosi baby autostoeltje in slechts twee klikken je Laika buggy om in een volledig 3-in-1 reissysteem.

  Comfort
  De Laika 2 is een super compacte buggy die licht, wendbaar en comfortabel is. De Laika heeft een gevoerde zitting voor een fijne en comfortabele zit.

  Algemeen
  De Laika is voor de wereldwijze, moderne ouder die z’n kind graag ziet opgroeien in een bruisende stad en tegelijkertijd geborgenheid en comfort wilt bieden.

  Kenmerken
  - Flexibel reissysteem vanaf de geboorte
  - Inclusief boodschappenmand
  - Met één hand snel invouwen
  - Lichtgewicht en makkelijk te dragen
  - Comfortabel stoelkussen
  - Rugleuning in meerdere posities instelbaar
  - Verstelbare voetensteun
  - Hoge stoelpositie
  - Uittrekbare zonnekap
  - Vijfpunts veiligheidsgordel
  - Remsysteem
  lees meer

  Specificaties

  Garantie