overzicht
Maxi-Cosi FamilyFix, Zwart
 • Uitverkocht

  Maxi-CosiFamilyFix

  159.-139.-je bespaart 20.-
  2 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Accessoires autostoeltjes

  Maxi-Cosi FamilyFix

  De Maxi-Cosi FamilyFix is makkelijk in gebruik en kan gebruikt worden voor de Maxi-Cosi Pebble (baby / 0-13 kg), de Maxi-Cosi Pearl (peuter / 9-18 kg) en de Maxi-Cosi CabrioFix.

  De FamilyFix maakt gebruik van IsoFix bevestigingspunten voor een uitstekende veiligheid. Let op: de FamilyFix kan niet worden geplaatst met een 3-punts veiligheidsgordel. Een correcte installatie wordt vergemakkelijkt door middel van een indicatielampje en -geluid. De basis biedt unieke standen voor zowel de Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble en Pearl. Voor de CabrioFix en de Pebble een extra zitstand en voor de Pearl vijf comfortabele standen.

  Kenmerken
  - Jarenlang gebruiksgemak
  - Veilig vervoer van je kindje
  - Indicatielampjes voor een correcte installatie
  - Ideaal voor in het donker of tijdens een regenbui
  - Compatibel met drie autostoeltjes
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(2 reviews)
  Meest recent

  Geen fan

  Het kliksysteem werkt makkelijk en de isofix is snel te installeren in de auto. Ondanks bijpassende autostoel hoor je de stoel in de auto wel ''bewegen'' Volgens Maxi Cosi is dit in veel auto's niet te voorkomen. Ik ben van mening dat het met een gordel steviger zit....Ik ben er niet heel te spreken over.

  7 mensen vonden dit nuttig

  Heel makkelijk in bevestiging en gebruik

  Wij hebben dit product gekocht in combinatie met de maxi cosi pebble en zijn er erg blij mee. Makkelijk te bevestigen en het zit echt stevig in de auto. De pebble er op klikken en weer af halen is super simpel.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand